Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >
22.08.2013
600
A+
A-

VALİ ÖZÇİMEN’DEN KAYMAKAMLARA NASİHAT.

Görevlerine yeni başlayan Kıbrıscık Kaymakamı, Seben Kaymakam Vekili ve Mengen Kaymakam Vekili Vali Özçimen’i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, Kaymakamlara nasihatlerde bulundu.

Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın, Seben Kaymakam Vekili Ömer Büyükergene ve Mengen Kaymakam Vekili Osman Sayılır Vali İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamlığın büyük özveri ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Vali Özçimen, “Sizlere görevlerinizde başarılar dilerim. Başarı azim ister, özveri ister, fedakarlık ister. Görev yerlerinizde yaptığınız her başarılı iş halkımızın refahı ve huzuru içindir. Halkın huzur ve refahı içinde görev alanlarınızda varsa sıkıntı ve eksiklikleri çok hızlı bir şekilde gidermeye çalışmalısınız. ” dedi.

Vali Özçimen, “Bizler memleketimizin her karış toprağında her vatandaşımıza ayırım yapmaksızın hizmet etmeliyiz. Halkımıza olan borcumuzu sadece oturduğumuz yerden imza atarak ve talimatlar vererek değil, gece-gündüz ve mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığımız hizmetleri yerine giderek, denetleyerek, kontrol ederek ödemeye çalışmalıyız. Fırsatınız oldukça mesai saati dışında da vatandaşlarla diyaloglara girerek onlarla sohbet edip istek ve şikayetlerini dinleyin” ifadelerine yer verdi.

İdareci olarak devletin sıcak ve müşfik yüzünün vatandaşa gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Özçimen, ” Bizler millet için varız. Halkla barışık olun. Halka yardım ve hizmet için elinizdeki bütün imkanları sonuna kadar kullanın. O zaman siz kazanırsınız, devlet kazanır, millet kazanır. Görev yaptığınız ilçe büyür, İl büyür, Türkiye büyür. Başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.

Bolu Valiliği

 

Kay_ic_manset[1] copy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.