Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AYDIN ÖZMENLİ (Mengen Fakülte Yaptırma Dernek Başkanı)

16.09.2013
793
A+
A-

SEVİNÇ GÖZYAŞLARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
  Haber:Hüseyin TAŞ
       Eskiler büyüklerimiz demiş ki; Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir.

 Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa, bugün yeterli değilsiniz demektir. Gençken bilgi ağacını dikelim ki, yaşlandığımız zaman gölgesinde barınacak bir yerimiz olsun dedik.

Bizler bütün çalışma arkadaşlarımızla bu felsefeyle hareket ettik. işte bu yüzden bu tabelaların dikilmesinden onur duyuyoruz gurur duyuyoruz. dostlar hiç bir şey kendiliğinden olmuyor. hani bazen insanlar; kendilerinin çok hoşuna giden, kendilerini fazlasıyla mutlu ettikleri anda söylerler ya “ağlamak istiyorum” diye çığlık atarlar ya işte inanın şu anda bende bu durumdayım. sevinç gözyaşları içerisinde ağlamak istiyorum.  Aşçılık meslek yüksek okul Programı ve Gastronomi Bölümü yeni binamızın tabelası da asıldı. Hayırlı olsun.

bu tabelayı buraya asmak hiç de kolay olmadı . hem de hiç. ama şükürler olsun bu günleri de gördük. inanınki daha da iyisi olacak. Mengen gurme çekim merkezi olacak. Buna canı gönülden inanıyorum.

 Bu tabelanın buraya asılmasında emeği geçen dernek yönetim kuruluma ve yol arkadaşlarıma, öncelikle sayın Saime Toptan hanımefendi ve sayın Köksal Toptan beyefendi. başta millet vekillerimize, bize il başkanlığı döneminden bu tarafa yanımızda olan, bu konuyu en az bizler kadar önemseyen sayın Ali Ercoşkun Bey, ve daha önce millet vekilimiz iken şu anda bakan yardımcımız sayın Fatih Metin beyin çok büyük emekleri vardır. Yine millet vekilliği sürecinde yanımızda olan sayın Yüksel Coşkunyürek bey, şu an bakan yardımcımız olan sayın Metin Yılmaz bey ve vekilimiz sayın Tanju Özcan bey. valimiz sayın İbrahim Özçimen bey, bu bölüm burada olmalıdır diyen rektörümüz sayın Prof.Dr. Hayri Coşkun bey, Bolu Belediye Başkanımız sayın Alaattin Yılmaz, A.İ.B.Ü.akademisyenlerimiz, nasıl unuturuz ki ilk dönemde Mengen kaymakamımız Ahmet Süheyl Üçer bey, kaymakamımız Orhan Yalnız bey, kaymakamımız Abdil Koç ve şimdiki kaymakamımız sayın Hayri Zorlu bey ve evet bizim, Mengen’imizin belediye başkanı sayın Osman Erarslan bey. Tek kelime söyleyeceğim. İnanınki bu kadar çok sahiplenmeseydi bu okul buraya olmazdı. Hadi gel de bahsetme bir tek söz söyledi. “Dört yıllık okulun tapusunu getirin okulunuzu ben yapacağım” getirdik mi getirdik yaptı mı yaptı. olay bitmiştir kardeşim. İş adamı sayın Ahmet Kahraman bunu bilirim bunu söylerim. Mengen’imizdeki bütün sivil toplum örgütlerine ve yönetimlerine, oda başkan ve yönetimlerine, birlik başkan ve yönetimlerine, Mengen ilçemize bağlı bütün köy dernek başkanlarımız ve yönetimlerine. Mengen’imizin gözü kulağı değerli basınımıza, merkezimizden en ücra köyümüzdeki her bir insanımızın sahiplendiğini biliyorum hepinizden Allah razı olsun.

 

28 / 29 eylül 2013 tarihlerinde Mengen’imizde yapılacak olan uluslar arası aşçılık festivalimizin katılımcı ve  başarılı geçmesini temenni eder, Mengen fakülte yaptırma derneği olarak nasip olursa inşallah bizlerinde orada olacağımızı ifade ederim. Saygı ve selamlarımla.

 

AYDIN ÖZMENLİ

Mengen Fakülte Yaptırma Dernek Başkanı

YORUMLAR

  1. kamil OĞUZ dedi ki:

    Başta değerli dernek başkanımız AYDIN bey olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Dilerim okula gelen tüm öğrenciler dünyanın dört yanında ülkemizi ve mengenimizi en iyi bir şekilde tanıtırlar.Bu okulun açılmasının mengen ekonomisine de faydalı olacağına eminim.Tüm öğrencilere başarılar dilerim.Hayırlı olsun.