Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Üreticilere Dağıtım Yapılacak

Üreticilere Dağıtım Yapılacak
30.11.2020
425
A+
A-
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere ulaştırılan yüzde 75 indirimli Yem Bezelyesi ve Macar Fiği dağıtımı yarın yapılacak.
Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre yarın (1 Aralık 2020 Salı ) saat 10.30’da başlayacak olan dağıtımda toplam 8. 000 kg Yem Bİkisi tohumu dağıtılacak ve 80 çiftçi faydalanacak.
İlçemizde Hükümet Konağı arka tarafında yapılacak olan dağıtım pandemi kurallarına göre temizlik-maske-mesafe kurallarına uygun olarak sıra ile yapılacak.
Sipariş listesine yazılan çiftçilerin tohumlarını almaya gelebileceği duyuruldu.
Mengen İlçe  Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru metnini yayınlıyoruz:
🌱Bakanlığımızca, Yüzde 75 indirimli
7000 Kg. Yem Bezelyesi ve 1000 Kg. Macar Fiği dağıtımı yarın (1 Aralık 2020 Salı) günü saat 10:30 da başlayacaktır.
🌱Dağıtım hükümet konağı arka tarafında yapılacaktır.
🌱Sipariş listesine yazılan çiftçilerimiz Sıra ile Temizlik Maske Mesafe kurallarına uygun şekilde tohumlarını almaya gelebilirler.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.