değerli şefim siz mengende yetişen değerli aşçılardan birisin, ben biliyorumki gerek mengenin öz evladını gerekse aşçılık okulunda okuyan öğrencileri yetiştirmiş ,onlara meslek sahibi yapmış duayen aşçılarımızdansın. yukarıda yazdığın yazıya katılıyorum, bu mesleği eğer layıkıyle yapacak bir aşçı önce mesleğine ve ustalarına,o da ileride usta olursa çıraklarına saygı gösterecekki aşçılık mesleği layık olduğu yere gelir. şimdi türkiyenin heryerinden aşçı okulları var ordan mezun oluyorlar ama, aşçılık mesleğinin ana ocağı- başkenti mengen in türkiyede ve dünyada yeri vardır. bunu yeni yetişen aşçılarımızın kulaklarına küpe olsun, ustalarının ve büyüklerinin sözlerine saygı göstersinler. selamlar
değerli şefim siz mengende yetişen değerli aşçılardan birisin, ben biliyorumki gerek mengenin öz evladını gerekse aşçılık okulunda okuyan öğrencileri yetiştirmiş ,onlara meslek sahibi yapmış duayen aşçılarımızdansın. yukarıda yazdığın yazıya katılıyorum, bu mesleği eğer layıkıyle yapacak bir aşçı önce mesleğine ve ustalarına,o da ileride usta olursa çıraklarına saygı gösterecekki aşçılık mesleği layık olduğu yere gelir. şimdi türkiyenin heryerinden aşçı okulları var ordan mezun oluyorlar ama, aşçılık mesleğinin ana ocağı- başkenti mengen in türkiyede ve dünyada yeri vardır. bunu yeni yetişen aşçılarımızın kulaklarına küpe olsun, ustalarının ve büyüklerinin sözlerine saygı göstersinler. selamlar