Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Aşçılık nereye koşuyor -Gürbüz Okul-

Aşçılık nereye koşuyor -Gürbüz Okul-
25.05.2017
1.188
A+
A-
Gürbüz Okul

Aşçılık nereye koşuyor
Beyler aşçı arkadaşlar bizim mesleğe başladığımız dönemlerde büyüklerimizi ustalarımızı eleştirmeği bırak önlerinde eğilir saygı duyardık bugün bakıyorum üzülmek bir tarafa kahroluyorum beyler bi dakika nereye gidiyoruz o saf beyaz çeketi baban giydirmedi sana önce giydiğin çekerek ve sana o çeketi giymene vesile olan ustana saygın olsun öyle bir duruma geldiki çeketi giy önüne exevutive chef yaz sülaleni tanıma sana emek verenleri sayma bu işi yapan veya yaptığını sanan çobanlar eşdost akraba ile biyerlere gelerek saygı duyulacak benim gözümde kutsal saydığımız mesleğimizi kirletecek yapmayın dürüst adam olun dik durup haklarınıza mesleginize sahip çıkın bizler aşcılar olarak çok zor meşekatli bir şekilde bütün olumsuzluklara rağmen işimizi dürüst bir şekilde yapmaya çalışıyoruz biz aşcıyız amaçsız kişisel çıkarlar uğruna camiamızı saygımızı dürüstlüğümüzü kaybetmeyelim meslektaşımızı ustamızı basit kişisel değerlere sadece günü birlik çııkarlara kendi değerini değil gelecegini bugün hayatta olmayan veya yaşayan seni bu günlere getiren emek verenleri satmayalım sevgiler saygılar
YORUMLAR

  1. değerli şefim siz mengende yetişen değerli aşçılardan birisin, ben biliyorumki gerek mengenin öz evladını gerekse aşçılık okulunda okuyan öğrencileri yetiştirmiş ,onlara meslek sahibi yapmış duayen aşçılarımızdansın. yukarıda yazdığın yazıya katılıyorum, bu mesleği eğer layıkıyle yapacak bir aşçı önce mesleğine ve ustalarına,o da ileride usta olursa çıraklarına saygı gösterecekki aşçılık mesleği layık olduğu yere gelir. şimdi türkiyenin heryerinden aşçı okulları var ordan mezun oluyorlar ama, aşçılık mesleğinin ana ocağı- başkenti mengen in türkiyede ve dünyada yeri vardır. bunu yeni yetişen aşçılarımızın kulaklarına küpe olsun, ustalarının ve büyüklerinin sözlerine saygı göstersinler. selamlar