Mengen Gastronomi ilk yarışmada Gümüş Madalya Aldı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksek Okulu Mengen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencisi Ogün AKSOY 11.Uluslarası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivalinde makarna kategorisinde peynir dolgulu tortellini beyaz şarapla lezzetlendirilmiş kremalı adaçayı sosu ve kızarmış hellim üstünde poche üsülü haşlanmış bıldırcın yumurtalı makarna ile gümüş madalya kazandı.Okulun ilk yılında bir öğrenci ile yarışmaya katılan Mengen Gastronomi böylece şimdiden kendini kanıtlamış oldu.
Yarışma da derece elde eden genç gastronomu tebrik eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Seyhun YURDUGÜL başarılarının devamını dileyerek, okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine teşekkür etti.