Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Mengen Gastronomi ilk yarışmada Gümüş Madalya Aldı

14.02.2013
1.146
A+
A-

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksek Okulu Mengen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencisi Ogün AKSOY  11.Uluslarası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivalinde makarna kategorisinde peynir dolgulu tortellini beyaz şarapla lezzetlendirilmiş kremalı adaçayı sosu ve kızarmış hellim üstünde poche üsülü haşlanmış bıldırcın yumurtalı makarna ile gümüş madalya kazandı.Okulun ilk yılında bir öğrenci ile yarışmaya katılan Mengen Gastronomi böylece şimdiden kendini kanıtlamış oldu.

Yarışma da derece elde eden genç gastronomu tebrik eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Seyhun YURDUGÜL  başarılarının devamını dileyerek, okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.