Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

KAPAD ve turizm otelcilik Meslek Lisesi Kayseri Şeker Fabrikasında

KAPAD  ve turizm otelcilik Meslek Lisesi Kayseri Şeker Fabrikasında
26.11.2014
1.155
A+
A-

Kayseri Profesyonel Aşçılar Derneği ve Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencileri Kayseri Şeker Fabrikasında doğal pancar şekerinin imalat aşamalarını Kayseri Şeker Fabrikasında incelediler.

Kayseri Profesyonel aşçılar Dernek Başkanı Kadim Bıyık; Kayseri’’deki Profesyonel aşçılara doğal pancar şekeri kullanmaları konusunda halk sağlığı için duyarlı olmaları gerektiğini belirtirken, Turizm Otelcilik Lisesi öğrencileri de tükettikleri şekerli ürünlerde Doğal Şeker Pancarı Şekeri olmasına dikkat edeceklerini söylediler.

Aşçılar ve öğrencilere Kayseri Şeker Fabrikası Aşçısı Turan Bora tarafından Fabrika girişinde pancar pekmezi, fırında kızartılmış pancar ve fabrikadan yeni çıkmış kristal taze şeker ikram edildi.

Profesyonel aşçılar ve öğrencilerin, Kalite Kontrol ve Çevre Müdürü Birol Ezgin refakatinde Şeker Fabrikasında Tarladan Sofraya Şeker pancarının aşamalarını görüp incelemeleri sağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.