Manavgat Aşçılar Derneği Sururi CORABATIR’ın misafiri oldular
Club calimera Serra palace otelde, Antalya da ilk defa düzenlenen ve tanıtımı Manavgat Aşçılar derneği Yönetim Kurulu ve Dernek üyelerine yapılan bir barilla concept sunumu yapıldı. Suriri CORABATIR Konuşmasında Bir İtalyan Markası olan Barillanın, otelimizde yapmış olduğumuz böyle bir concept (alacarte RİSTORANTE TRADİZİONE ve BARİLLA PASTA CORNER) ile müşterilerinin memnuniyetini kazandığını söyledi. Evrensekide bulunan SERRA GARDEN otelinde aynı conceptı uygulayacaklarını belirttiler. Ayrıca maliyetleride aşağı çektiğini ve otel olarak tasarruf ettiklerini ifade etti. Barilla Academy Chef FABİO FOLTRAN ve Sous Chef Metin KARA İtalyan mutfağı hakkında mutfak personellerine eğitim vermekte olup, BARİLLA markasının 22 yıllık çalışmanın ardından üretime sunulan altın seri olan ORO SERİE makarnası ve özel menüsü ile müşterilerine her şey dahil conceptte kaliteli hizmet sunmaktadırlar…
MAD Başkanı İsmail KARATAŞ, Öncelikle Dernek Yönetim kurulu ve üyelerine kendi otelinde eğitim ünitesi açarak bu konuda istekli olan aşçılarımızı burada eğitim vereceğinden dolayı takdirle karşılamış bulunuyoruz. Yaptığımız gözlemler sonucunda Makarna Standlarının çok güzel olduğunu ayrıca hemen misafirin önünde yapılmasından şov tarafının ve misafirlerin önünde yapılmasından hijyenik açıdan da olumlu karşılandığını ifade etti.Club Calimera Serra palace Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sururi CORABATIR’a Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri adına gösteremiş olduğu yakın ilgi ve misafirperlik için ayrıca Barilla Academy Chef FABİO FOLTRAN, Executıve Chef: Osman CİVAN ve Sous Chef Metin KARA’ya yaptığı sunum için Teşekkür ettiğini söyledi.