Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Manavgat Aşçılar Derneği Sururi CORABATIR’ın misafiri oldular

Manavgat Aşçılar Derneği Sururi  CORABATIR’ın  misafiri oldular
05.11.2014
1.549
A+
A-

Club calimera Serra palace  otelde, Antalya da ilk defa düzenlenen ve tanıtımı Manavgat Aşçılar derneği Yönetim Kurulu ve Dernek üyelerine yapılan bir barilla concept sunumu yapıldı. Suriri CORABATIR Konuşmasında  Bir İtalyan Markası olan Barillanın,  otelimizde  yapmış olduğumuz böyle bir  concept (alacarte RİSTORANTE TRADİZİONE  ve  BARİLLA PASTA CORNER) ile müşterilerinin memnuniyetini kazandığını söyledi. Evrensekide bulunan SERRA GARDEN otelinde aynı conceptı uygulayacaklarını belirttiler. Ayrıca maliyetleride aşağı çektiğini ve otel olarak tasarruf ettiklerini ifade etti. Barilla Academy Chef FABİO FOLTRAN ve Sous Chef Metin KARA İtalyan mutfağı hakkında mutfak personellerine eğitim vermekte olup, BARİLLA markasının 22 yıllık çalışmanın ardından üretime sunulan altın seri olan ORO SERİE makarnası ve özel menüsü ile müşterilerine her şey dahil conceptte kaliteli hizmet sunmaktadırlar…

MAD Başkanı İsmail KARATAŞ, Öncelikle Dernek Yönetim kurulu ve üyelerine kendi otelinde eğitim ünitesi açarak bu konuda istekli olan aşçılarımızı burada eğitim vereceğinden  dolayı takdirle karşılamış bulunuyoruz. Yaptığımız gözlemler sonucunda Makarna Standlarının çok güzel olduğunu ayrıca hemen misafirin önünde yapılmasından  şov tarafının  ve misafirlerin önünde yapılmasından  hijyenik açıdan da olumlu karşılandığını ifade etti.Club Calimera Serra palace  Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sururi CORABATIR’a  Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri adına gösteremiş olduğu yakın ilgi ve misafirperlik için ayrıca Barilla Academy Chef FABİO FOLTRAN, Executıve Chef: Osman CİVAN  ve   Sous Chef Metin KARA’ya yaptığı sunum için  Teşekkür ettiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.