Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Mengen’de Bulunan Restoran Kahvaltı Kategorisinde Birinci Seçildi

Mengen’de Bulunan Restoran Kahvaltı Kategorisinde Birinci Seçildi
04.02.2022
1.641
A+
A-

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri’ne göre Mengen Çiftlik, Bolu’da kahvaltı kategorisinde birinci seçildi.



Mengen’de son yıllarda hizmet vermeye başlayan ve alanlarında başarılı olan restoranlar güzel hizmetlerine devam ediyor. O başarılı restoranlardan biri olan Mengen Çiftlik, bağımsız değerlendirmeler yapan “En İyi.Best” tarafından Bolu ilindeki en iyi kahvaltı mekanı seçildi.

Akademik ve uzman Türk insanları tarafından kurulan Ankara merkezli bir sivil inisiyatif olan EN İYİ BEST, mekanları deneyimlemiş kişilerle anketler yaparak ve belirsiz zamanlarla kendi ekipleri ile deneyimleyerek puanlama yapıyor. Buradan çıkan değerlendirmelere göre ödüllendirme yaparak kendi dergilerinde ve web sitesinde yayımlayarak sonuçları ilan ediyor.

Mengen Çiftlik mekan işletmecisi Gökhan Uzar Mengen.Gen.TR internet gazetemize yaptığı açıklamada, Mengen’de verdiğimiz hizmetin öneminin farkındayız. Kahvaltıda verdiğimiz her ürünü yerinden alıyoruz. Reçeli biz kendimiz yapıyoruz, peynirlerimiz doğal köy peyniri, hepsi kaliteli. Köylülerimizden sütü kullanıyoruz, Zeytin yerinden geliyor, Ayfon’dan kaymak getiriyoruz. Tadına baktıklarında kalitesini anlıyorlar. Döneminde böğürtlen topluyoruz, kuşburnu, kiren topluyoruz ve reçel yapıyoruz. Biz En iyi best ekibinin geldiğini bilmiyorduk. Birkaç kez gelmişler ve deneyimlemişler.” dedi.

Uzar, “Yemeklerimize de çok özeniyoruz. Mengen ismini taşıyorsak kaliteli iş yapmamız gerektiğini biliyoruz.  Üreticiyi de destekliyoruz bir yandan. Pazarköy’den kaz alıyoruz mesela. İstanbul’dan kaz yemeye gelen misafirimiz var.” Gökhan Uzar, “En iyi best ekibine ulaşma imkanı bulunmuyor. Herhangi bir iletişim bilgileri bulunmuyor. Bağımsız sivil inisiyatif olarak işliyor. Bize birincilik belgelerini gönderdiler. Gurur duyduk. Verdiğimiz hizmetin bu şekilde ödül alarak karşılık görmesi bizi çok mutlu etti.” dedi.



Haberlerimiz tüm hakları saklı ve mengen.gen.tr’ye aittir. Basın Kanunu 15. maddesi ile Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 35. ve 36. maddeleri gereğince Kopyalanamaz, kaynak göstermeksizin kullanılamaz.


 





Haberlerimiz tüm hakları saklı ve mengen.gen.tr’ye aittir. Basın Kanunu 15. maddesi ile Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 35. ve 36. maddeleri gereğince Kopyalanamaz, kaynak göstermeksizin kullanılamaz.


 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.