Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

ŞEF YAZARLAR İÇİN İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

ŞEF YAZARLAR İÇİN İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ
27.04.2019
429
A+
A-

ŞEF YAZARLAR İÇİN İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

 

Murat ASLAN Ve Osman GÜLDEMİR Okurlarıyla Buluştu

 

Gastronomi alanında Türk kültürüne önemli bir katkı sağlayan ‘’Bir Aşçının Dünlüğü’’ ve ‘’Kelimelemeler’’ kitaplarının yazarı Murat Aslan ile Osmanlı Mutfağı’nın incelenmesinde en önemli isimlerden “Kitabüt Tabbahin Bir Osmanlı Yemek Yazması” kitabının yazarı Osman Güldemir, imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Oğlak Yayınevi’nin basımını üstlendiği kitaplar, okuyucular tarafından yoğun ilgi gördü. İmzaların ardından açıklama yapan Murat Aslan:

Bugün gerçekleşen imza gününe yoğun ilgi vardı. Böyle bir sevgi ile karşılaşmak çok gurur verici. Bana bu fırsatı yarattıkları için öncelikle Oğlak Yayınlarına teşekkürü borç biliyorum. Yine desteğini esirgemeyen, kitabımın editörlüğünü üstlenen Osman GÜLDEMİR hocama sonsuz teşekkürler. Aşçılık sektörünün gelişim sağlaması açısından konuyla ilgili kitapların yazılması ve okunması mesleğimiz açısından çok önemli.’’ dedi.

 

Aşçılık Lisesi Mezunları Derneği yönetim kurulundan, Anadolu Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Dr. Osman GÜLDEMİR;

Bu yazmayı çevirmek benim için çok önemli fakat asıl değer taşıyan unsur, Osmanlı Mutfağı’nın yanlışlardan ayrılması ve en yalın halinde okurlarımızla buluşması. Kültürümüzün, ülkemize misafir olarak gelen insanlara doğru şekilde tanıtılmasının gerekli olduğu kanaatindeyim. Bu konuda bir katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana!” sözlerine yer verdi.

 

AŞOMDER başkanı Levent DEMİRÇAKMAK;

“Kampımızda bu tür güzel olayların gerçekleşmesi ve desteklenmesi oldukça güzel. Bu organizasyon öğrenci arkadaşlarımız için oldukça önemli olduğu gibi, ben ve benim gibi akademisyenler için de çok gerekli.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.