Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Köylülerin İsyanı Cevap Buldu

Köylülerin İsyanı Cevap Buldu
16.12.2020
974
A+
A-

 45 gündür telefon ve internete erişim sağlayamayan Merkeşler Köyünün çilesini geçtiğimiz gün gündeme getirmemizin ardından Türk Telekom köyde arızalı hatların onarımı için çalışmalara başladı.

Bolu- Mengen yolu üzerinde bulunan, il merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Merkeşler Köyünün 45 gündür süren telefon ve internet çilesi sona erdi. 45 gün önce köye gelen İl Özel İdaresine ait kamyonlar yanlışlıkla Telekom hatlarını kopardı. Telekom hatlarında meydana gelen zarar nedeniyle köylüler 1 buçuk aydır ne telefon ne de internete erişim sağlayamadılar. Seslerini duyurmak için dilekçe üstüne dilekçe yazan köylüler hiçbir cevap alamadı. 150 haneli köyde Telekom hatlarındaki arıza nedeniyle öğrencilerin derslere giremediğini ve acil bir durum olsa yetkilileri arayacak telefonların çalışmadığını ifade eden köylülerin sesini geçtiğimiz gün manşetimizden duyurduk.

TÜRK TELEKOM EKİP GÖNDERDİ

Merkeşler Köyü sakinlerinin 45 gündür devam eden çilesini duyan Türk Telekom ekipleri arızanın giderilmesi için köye ekip gönderdi. Ekipler ivedilikle kopan hatların onarılması için çalışma başlattı. Telekom hatlarını onarmaya başlayan ekipleri köy halkı da yalnız bırakmadı. Haftalardır süren çilenin nihayet sona erdiğini belirten köylüler Telekom ekiplerine baklava ve çay ikram ettiler.

Kaynak: BoluGündem

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.