Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

MAD ONURLANDIRILDI

18.04.2013
993
A+
A-

DSC_0324MANAVGAT AŞÇILAR DERNEĞİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ONURLANDIRILDI

Manavgat Aşçılar Derneği yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Şule & Muzaffer Büyük Kız Teknik Meslek Lisesi tarafından organize edilen “Küçük Adımlar, Büyük Hedefler…” yemek yarışmasındaki dereceye giren yarışmacıların madalyalarını taktılar. Yarışmada görev yapan Jüri üyelerine de hizmetlerinden dolayı Teşekkür plaketi verildi.

Turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde “Aşçılar Bayramı” aktivitelerden olan Manavgat Şule & Muzaffer Büyük Kız Teknik Meslek Lisesi yönetimi ve öğretmenleri tarafından organize edilen, Jüri üyeliğini Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş (Hemera Resort&SPA Hotel Executive Chef) ve Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Karagöz (Sueno Hotel Executive Chef), Kudret Dırbalı (Saray Regency Hotel Executive Chef), Doğan Çolak (Paloma Oceana Beach Hotel Executive Chef), Zeki Özkültür (Club Alibey Resort Hotel Executive Chef) yaptığı yarışma sonucu öğrencilerin ödüllerini vermek için bir araya geldiler.

Yarışmacıların Ödüllerini Jüri verdi
Bu yıl 2. düzenlenen İstihdam Fuarı açılışı öncesi Şule & Muzaffer Büyük Kız Teknik Meslek Lisesi konferans salonunda Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu’nun hazır bulunması ile yarışma 3. sü Hatice Okudan, Hatice Ay ve Ayşe Gemici’nin madalyaları Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Zeki Özkültür (Club Alibey Resort Hotel Executive Chef) takdim etti. Yarışma 2. si Şefika Yol, Tuğçe Güney ve Tuğçe Gök’ün Madalyalarını Yönetim Kurulu üyesi Burhan Karagöz (Sueno Hotel Executive Chef) takdim etti. Yarışmada 1. olan Oğuz Kaan Özer, Emre Kara ve Fatma Ilgın’ın madalyalarını ise Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş (Hemera Resort&SPA Hotel Executive Chef) takdim ederek, yarışmacılara tebrik ederken başarılarının devamını diledi. İsmail Karataş, yarışma 1. lerini ilaveten “7+7 lezzetler” adlı kitabını imzalı olarak hediye etti.

Ödül töreni sonrası Jüri Üyelerine Teşekkür Plaketi
Şule & Muzaffer Büyük Kız Teknik Meslek Lisesi Okul Müdürü Emine Çataltaş sahneye çıkarak başta Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş olmak üzere eğitim-öğretim yılı boyu desteklerini esirgemeyen tüm aşçıbaşılara teşekkürünü sundu.
“Küçük Adımlar, Büyük Hedefler…” yemek yarışmasında kendilerine katkı sağlamanın yanı sıra Jüri üyeliği yapan Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Karagöz, Kudret Dırbalı, Doğan Çolak ve Zeki Özkültür’e Teşekkür plaketlerini takdim etti.
Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve jüri üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası İstihdam Fuarı açılışına geçildi.

DSC_0004

DSC_0297

DSC_0300

DSC_0306

DSC_0307

DSC_0312

DSC_0315

DSC_0320

DSC_0324

DSC_0342

DSC_0346

DSC_0348

DSC_0350

DSC_0353

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.