Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AİBÜ Mengen Gastronomi bölümünün büyük başarısı

18.03.2013
1.477
A+
A-

582693[1] 11. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde gümüş madalya alan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Ogün Aksoy, bu başarısıyla Gastronomi bölümüne ilk madalyayı da kazandırmış oldu.

Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, festivalde üniversitemizi makarna kategorisinde tek başına temsil eden AİBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencisi Ogün Aksoy’u tebrik ederek kendisine teşekkür belgesi ile iş adamı Orhan Uçar tarafından hediye edilen çeyrek altını takdim etti.

Köroğlu gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.