Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AİBÜ (Mengen) Türk Mutfağını İspanyollara Tanıtıyor

AİBÜ (Mengen) Türk Mutfağını İspanyollara Tanıtıyor
19.08.2015
691
A+
A-

İspanya’nın dünyaca ünlü restoranında Türk mutfağının lezzetleri sunuluyor. Menüleri mutfak laboratuvarlarında yapılan yoğun çalışmalar sonucu hazırlanan restoranda Michelin yıldızlı şefler ve uzman diyetisyenlerle birlikte çalışan ilk Türk olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)Mengen  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Osman Çavuş, ünlü restoranda Türk mutfağının lezzetlerini İspanyolların beğenisine sunuyor.

Restoranın sonbahar menüsünde kaz ciğeri ve pişmaniyeyi birlikte kullanarak hazırladığı özel bir lezzeti sunan Çavuş, meyve ve tatlı tabaklarını da Türk lokumu ile zenginleştirdi; peri bacası temalı hazırladığı pastada ise baklava, lokum ve pişmaniyeyi bir arada kullanarak farklı bir lezzet oluşturdu.
AİBÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.