ALTIN KEP YARIŞMASI VE İSTANBUL GASTRONOMİ FESTİVALİ
Kaynak: Aşçılık Okulu
Öğrencilerimiz 5. Uluslararası Altın Kep Yemek Yarışması’ndan ve 11. Uluslararası İstanbul Gastronomi festivali kapsamında yarışmalarda önemli başarılar elde ettiler.
Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Antalya Şefler Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliği ile gerçekleştirilen V. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde yapıldı.
Okulumuz öğrencilerinden Enes GÜLEÇ, Berke Nart ACAREL, Ş.Murat Kutluhan SEVİM Turizm Otelcilik Okulları Ekip Yarışmasına katılarak 90 Turizm Otelcilik okulu arasından 2. olarak büyük başarı elde ettiler.
5-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 11. İstanbul Gastronomi Festivaline katılan öğrencilerimiz kazandıkları başarılarla okulumuzun bir kez daha guru kaynağı oldular. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve aldıkları ödüller:
Pratik Gençler Ekip Yarışması´nda Deniz AYTOP,Berke Nart ACAREL ve Feyyaz TÜRKKAN gümüş madalya; Mert KARAKAFA, Burak KARABABA, Salih SÖNMEZ gümüş madalya; Soner MURAN, Ümit KOCAMAN ve Enes BAL bronz madalya kazandılar.
Modern Türk Mutfağında Uğur ANIL, M. Ali KOCA ve Ş. Murat Kutluhan SEVİM bronz madalya kazandılar.
Öğrenci Aşçı Balık kategorsinde Engin ULUÇ bronz madalya kazandı.
Ana Yemekte Anıl BIÇAKÇI gümüş madalya; Enes GÜLEÇ, M. Fatih ÇETİNTAŞ, Nevzat SARAÇ ve Salih ENES TEK bronz madalya; Mert ESEN ve Sercan TERCAN Merit madalya kazandılar
Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.