Aşçılar Genelde Az Kazanıyor, Çok Çalışıyor..!
Bazen çok önemli haber haberin içinde geçer ve okuyucu onu görür ama çok fazla dikkate almaz işte öyle bir haber yazısını sizlerle paylaşıyoruz.
Türkiyenin en önemli gurme ve yemek eleştirmeni Vedat Milor un son yazısının içinde aşçıların “Aşçılar Genelde Az Kazanıyor, Çok Çalışıyor..!” yazısı Bize göre çok büyük haberdi fakat çok sayıda takipçimizin dikkatini çekmemiştir .Çok sayıda aşçının en büyük sıkıntısı olan çokçalışıyoruz ama hakkımız olan parayı alamıyoruz haykırışlarına Türkiyenin en önemli gastronomi yorumcusundan destek geldi.
VEDAT MİLOR”Her şeyden önce getireceği rekabet için. Lokantalarımız genelde mutfaktan çok ünlüleri oraya çekmeye yöneliyorlar. Aşçılar genelde az kazanıyor, çok çalışıyor ve işletmeci onların gelişmesi için yatırım yapmıyor. Gastroturistler her şeyden önce mutfak kalitesine bakar. Michelin’den bir yıldız almayı başaran lokantaların dolup taşacağına ve bunun diğerlerini daha iyi olmak için teşvik edeceğine şüphe yok”.