Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AŞÇILARIMIZ HÜSEYİN KAHRAMAN

10.10.2013
1.112
A+
A-

Mengen’den yetişen değerlerden lezzet ustalarını tanımaya ve tanıtmaya devam ediyoruz.Bu sefer köşemizin misafiri Hüseyin Kahraman oldu.Sizlerde fotoğraflarla süslediğiniz meslek hayatınızı bizlere gönderin  köşemizde yayınlayalım.

1977 BOLU/MENGEN doğumlu ,evli ve 2 çocuk babasıyım . Meslek hayatıma 15 yaşında başladım. 1992 yılında Bodrum Ora Tatil Köyünde iş hayatına başladım. 1993 yılında Marco polo Tatil Köyünde yeni iş başı yaparak 4 yıl boyunca Commis pozisyonunda görev aldım. Aynı otelde çeşitli görevler üstelenerek bir süre sonra ‘Demi chef ‘pozisyonuna terfi ettim.

Askerlik ile mola verdiğim meslek hayatıma yeniden Antalya bölgesindeki Topkapı palace otelinde devam ettim. Kısa bir süre sonra, 2000 Yılında Divan Otel Taksimde, Divan ailesine katılarak. Daha sonra, 2003 yılında Sheraton Ankara Oteli’ne geçtim ve burada bir yıl görevde bulundum. Divan Erenköy göreve başlayarak Divan ailesine tekrar geri döndüm. 2006 yılında İtalya’nın Roma kentinde bulunarak 21 gün boyunca Türk mutfağının tanıtımını ve menü planlaması görevini aldım. Bu çalışmalarda elde ettiğim tecrübeler ile Türk mutfağının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlamış oldum.

Executive Chef olarak DİVAN Kalamış Brasserie’de halen görev yapmaktayım .Türk ve Dünya mutfağı  ağırlıklı olarak çalışarak, menülerimizde mevsimin taze ürünlerini kullanmayı seviyorum. Zaman zaman farklı lezzetler yaratarak misafirlerimize sunumlar yapmak en büyük hobilerimden birisidir.

Günün her saati aynı tempo ve coşkuyla sorunsuz bir A’la Carte servisi geçiriyoruz. Kalamış’ın bu eşsiz güzelliğinde saklı bulunan restaurantımızın nefis ve unutulmayacak tatlarını sizlerle buluşturmak en büyük keyfimiz olacaktır.

Hüseyin KAHRAMAN

EXECUTIVE CHEF

KALAMIŞ / DİVAN

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.