Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Aşçılarımızı tanıyalım: Fahri CÖRTOĞLU

Aşçılarımızı tanıyalım: Fahri CÖRTOĞLU
09.02.2018
932
A+
A-

Aşçılarımızı tanıyalım serimizin  misafiri Fahri CÖRTOĞLU oldu.Mengen’den yetişen degerleri tanımaya ve tanıtmaya devam ediyoruz.Bu yazımızda  Fahri CÖRTOĞLU’nu kendi ifadeleri ile tanıyalım.

Ben Fahri CÖRTOĞLU

1968 Yılı Gökçesu Çakırlar Köyünde doğdum.İlkokulu Köyümde bitirdim.Ardından dede mesleği olan aşçılıga köyümüzün duayen şefi Özdemir ÖZKAN usta ile İstanbul Ortaköy Ziyar Restaurantta başladım.Askerliğimi İstanbul Harbiye Ordu evinde merhum Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL’ın aşçılıgı ile tamamladım.Askerlik görevi dönüşünde Bursa Almira Hotelde duayen şeflerimizden Necmettin BAŞTÜRK’le çalıştım. 18 Yıldan bu yana Kuşadası İmbat Hotel ve Grant Blue sky Hotelde Excuvite şef olarak çalışmaya ve ilçemizi temsilen yemek sanatımıla yaşamıma devam ediyorum.

MENGEN’İ SEVİYORUM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.