Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AŞPAFED’in yeni başkanı Gökhan Tufan oldu

AŞPAFED’in yeni başkanı Gökhan Tufan oldu
28.01.2015
930
A+
A-

Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nun gerçekleştirmiş olduğu Genel Kurul Toplantısında, yeni federasyon başkanı olarak Gökhan Tufan’ın göreve başladığı duyuruldu. AŞPAFED’in kamuoyuna mesajı şu şekilde:
Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu yönetim kurulunun 11 Ocak 2015 tarihinde almış olduğu olağanüstü genel kurul kararı ile federasyon delegeleri 27 Ocak 2015 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de toplanarak olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurulda Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Kurucu Başkanı Ümit Yüksel Onursal Başkanlığa seçilmiştir.

AŞPAFED kurucu Başkanımız ve Onursal Başkanımız Ümit Yüksel’e Aşçılar ve Pastacılar Federasyon’u için bugüne kadar yapmış olduğu maddi ve manevi üstün hizmetleri, çabaları, iyi niyet içerisindeki birleştirici kişiliği ve özverisinden dolayı AŞPAFED ailesi olarak kendisine çok teşekkür ederiz.

Toplantı sonucunda göreve gelen yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları asıl ve yedek üye listelerini siz değerli camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Food İn Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.