BAKLİYATLI ÜRÜNLER İLE 7 BÖLGE LEZZET GÜNLERİ
BAKLİYATLI ÜRÜNLER İLE 7 BÖLGE LEZZET GÜNLERİ
23.Anfaş Food Product – Gıda Fuarı 10 – 13 –Şubat
Türkiye Aşçılar Federasyonu, bünyesinde bulundurduğu 22 Bölgesel Aşçı derneği ile birlikte Ülkemizde Gastronomi, Mutfak Sanatı ve Aşçılık mesleği gelişimine katkı sağlamak üzere kurulu bulunan bir sivili toplum kuruluşudur. Ulusal ve uluslar arası etkinlik ve aktiviteler ile de kalıcı nitelikli iletişimin sağlanması hedeflenmektedir.
Bu etkinliklerden bir yenisi, 10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan ve her yıl yaklaşık 45.000 kişinin ziyaret ettiği, 23.Anfaş Food Product – Gıda Fuarı bünyesinde “BAKLİYATLI ÜRÜNLER İLE 7 BÖLGE LEZZET GÜNLERİ” konsepti ile gerçekleştirilecektir.
Etkinlik ile ; Bakliyatın bilinen tüketim alanlarını çeşitlendirmek suretiyle yenilikçi ürünler geliştirmek ve sağlık üzerindeki etkileri konusunda toplum bilinçlendirilecektir.
Yine, Obeziteyi önleme ve Sağlıklı beslenme yolları da program kapsamında detaylı olarak anlatılacaktır.
BAKLİYATLI ÜRÜNLER İLE 7 BÖLGE LEZZET GÜNLERİ” etkinliğinde ;
Bakliyatlı ürünlerin ön’e
Bu anlamda, “ çıkarılacağı Yemek Yarışması ile.
Türk Mutfağının, 7 Bölgemizden Bakliyatlı seçkin ürünlerin tanıtılacağı toplantılar ile.
Mutfak Sanatı görsel güzelliklerinsergileneği Yağ grubu çalışmaları ile..
Hamur işlerinin sergileneceği stantlar..
Alan Araştırmacılarının vereceği seminer..
TV , Medya kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı Panel ile..
Etkinlik bünyesinde ayrıca Çikolata show, Çikolata ve sebze dekor sergisi ile,
Mutfak sanatı’nın güzel örnekleri sunulacaktır.
Turizm’e hizmet üreten tüm paydaşların bir arada olacağı etkinliğimizde; Devletimiz Protokolü, Üniversitelerimiz, Turizm yatırımcılarımızın yanı sıra, Ülkemizin değişik tesislerinde görev yapan Genel Müdür, Yiyecek & İçecek Müdürü, Satın alma Müdürü ve Mutfak Şeflerimizin geniş katılımı da sağlanacaktır.