Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Burger Festivalinde yaklaşık 10 bin burger yendi

Burger Festivalinde yaklaşık 10 bin burger yendi
22.10.2015
634
A+
A-

‘Dünyanın 1 numaralı mayonezi’ unvanına sahip Hellmann’s, Türkiye’nin ilk Burger Festivali’ni, Karaköy’ün gözde ‘burger’ mekanlarında düzenledi. Festival mekanları Bej, Bosnjak, Burger Lab, Colonie, Heisenberg, Gakkı, Gran, Muhit, Odun, Ops, Ragione, Tükkan ve Wom, burger hafta sonunda çekim merkezi oldu.
Yeme-içme ve eğlence tutkunlarının yepyeni Festivalinde, mekanlar müşteri sayılarını 2’ye katlarken, Burger Festivali’nde yaklaşık 10 bin burger yendi. Mekanlar burger satışlarını ise 8 kata kadar çıkardı.

Hellmann’s BurgerFest’in ardından burger severlerin tercihleri ortaya çıktı
Burger Festivalinin ilk yılında 20-35 yaş grubu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Karaköy’e gelen burger severlerin %85’i bu yaş grubundaydı.
“En çok hangi burgeri seversiniz” sorusuna, katılımcıların %60’ı dana burger cevabını verdi. Üç günlük Burger Festivali süresince de en çok dana burger yendi. Dana burgeri, % 10 ile tavuk ve vejeteryan burger izledi. Burger severler spesiyal ve ortaya karışık lezzetlere de karşı koyamadı.

Burgeri burger yapan en önemli unsur olarak burgerde kullanılan et öne çıktı. Festivaldeki ‘burger duvarı’na görüşlerine yazan katılımcıların %45’i et seçimini burgeri burger yapan en önemli etken olarak belirtti. Burger yanında patates olması da burger severlerin tercihi. Burger data duvarına görüşlerini yazanların %12’si burger yanında patates yerim diyor.

Burger severler en çok ketçap ve mayonez tüketti
Hellmann’s BurgerFest, burger tutkunlarına yüzlerce farklı çeşit burgeri birbirinden özel soslarla deneyimleme imkanı da sundu. Burger ile birlikte sos olarak en çok ketçap tercih edildi. Festival süresince ketçap, mayonez, barbekü sos, hardal ve acı sos olarak toplamda 600 kg sos tüketildi.

Ekim ayının en iştah açıcı etkinliğinde burger ve eğlenceye doyduk

Hellmann’s BurgerFest, ‘Happy Burger Hour’ aktiviteleri ve sürpriz hediyelerle renklendi. Burger hafta sonunda mekanlarda keyifli sürprizler yapılırken, festival ziyaretçileri üç gün boyunca doya doya burger yedi. Festival’in ikinci gününde cansız mankenlerin burger servisi yoğun ilgi gördü.

Unilever Food Solutions her zaman şeflerin yanında…
Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Food İn Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.