Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Gerede Aşçılık Lisesi Kaz Yeme Yarışması Düzenledi

Gerede Aşçılık Lisesi Kaz Yeme Yarışması Düzenledi
18.09.2023
905
A+
A-

Bolu’nun Gerede İlçesi’nde 15- 16- 17 Eylül tarihleri arasında kurulan geleneksel Gerede Panayırında ilk kez kızarmış ‘Kaz eti Yeme Yarışması’ düzenlendi.

Yarışmaya katılan 9 yarışmacı,  önlerine tartılarak konulan yaklaşık 1,5 kg ağırlığındaki kızarmış kazları, 20 dakikalık süre içerisinde, soğan ve ayranla yemeye çalıştılar.



AŞÇILIK OKULU DÜZENLEDİ: 1 KİLO 170 GRAM KAZ ETİ YEDİ ÇEYREK ALTINI ALDI

KAZ ETİ YEME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Gerede Belediye Başkanlığı ile Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizatörlüğünde düzenlenen kızarmış Kaz eti Yeme Yarışması’nda birinciliği 20 dakikalık süre içerisinde 1 kilo 170 gram kızarmış kaz eti yiyen Ayhan Bayar (39) alırken, ikinciliği Erdoğan Civan ( 41 ), üçüncülüğü de Recep Çiçek aldı. Kızarmış Kazeti Yeme Yarışması’nda birinciye çeyrek, ikinciye gram, üçüncüye de yarım gram altın takıldı. Gerede Panayırının ikincisi, 29- 30 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında kurulacak.



Kaynak: Bolu Havadis

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.