Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

İspad Öğrencilerle Buluştu

19.12.2013
552
A+
A-

Türkiye Aşçılar Federasyonuna Bağlı İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği Bakırköy Kız Meslek Lisesi’nde İSPAD panellerinin beşincisini düzenledi.
18 Aralık Çarşamba Günü İSPAD panellerinin beşincisi Bakırköy Kız Meslek Lisesi Yiyecek İçecek İkramları Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Panele İSPAD Başkanı ve İstanbul Sürmeli Otel Executive Chef’i Uğur Alparslan, İSPAD Başkan Yardımcısı ve Food Style Mesut Erdoğan, İSPAD Kadın Kolları Üyesi Mutfak Şefi Ebru Uludoğan, Berrak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Akyol konuşmacı olarak katılırken, panelin modaratörlüğünü ise mutfak şefi ve İSPAD Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Engin Çetin üstlendi.İspad üyeleri Öğrencilere neden önce kendi mutfağımızı öğrenmeliyiz ,Mutfakta Kadın Olmak,Başarılı bir Kariyer yapmak için izlenmesi gerekenler,Organik ve doğal gıdanın önemi,gibi konular işlenirken.İspad Başkanı Uğur Alparslan da yaptığı sunumla Beş Yıldızlı otellerde sistem nası işliyor bir şef neleri yapıyor öğrencilere anlattı.Panel öğrencilerin merak ettiği soruları şeflere sorarak ve aldıkları cevaplarla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.