Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Köroğlu Kooperatifi’nin ürünleri Bolu’da otel şeflerine tanıtıldı

Köroğlu Kooperatifi’nin ürünleri Bolu’da otel şeflerine tanıtıldı
13.12.2022
403
A+
A-

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Köroğlu Kooperatifi ürettiği doğal ve yöresel ürünlerin tanıtımını yapmak için Bolu’daki otellerin şefleri ile bir araya geldi. Ürünlerin tanıtımı için işin mutfağından başlayan Özcan, “Size de bu ürünleri tanıtmak istedik. Bunları yapabildiğimizden haberiniz olsun istedik. Elbette sizler aynı zamanda iyi birer gurmesiniz. Bunları otellerinizde kullanabilir, gelen misafirlerinize bu şekilde tanıtabilirsiniz. Bolu adına sizlerden bunu talep ediyoruz” dedi.


Bolu Belediyesi Köroğlu Kooperatifi’nin doğal ve yöresel ürünleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da faaliyet gösteren otellerin şeflerine tanıttı. Otel şefleri, başta coğrafi işaret belgeli ıza buğdayı, Bombay fasulyesi olmak üzere Bolu’ya has birçok yöresel ve organik ürün hakkında bilgiler aldı ve tadına baktı.

“BİZİM BİR HAYALİMİZ VAR”

İlk olarak Bolu’nun gastronomi hedeflerinden bahseden Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasındaki otellerde Bolulu aşçıların olduğunu belirterek, “Bizim bir hayalimiz var. En iyi aşçılar bizden çıkıyor. Tabi bunu tüm Türkiye kabul ediyor ama gastronominin başkenti nedense Antep. Yakın zamanda Antep’e gittim. Aslında Antep’te marka olmuş birkaç mekân var. Onun dışında tüm şehre yayılmış bir gastronomi markaları yok. Bizimse bütün dünyada çok büyük aşçılarımız var. Aşçılarımızın yanı sıra mutfağımızı da hak ettiğimiz noktaya taşımamız gerekiyor. Bu anlamda gerekli çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

“BOLU ADINA SİZLERDEN BUNU TALEP EDİYORUZ”

Başkan Özcan tanıtımı yapılan ıza buğdayı ve diğer ürünlerle ilgili olarak da “Size de bu ürünleri tanıtmak istedik. Bunları yapabildiğimizden haberiniz olsun istedik. Elbette sizler aynı zamanda iyi birer gurmesiniz. Bunları otellerinizde kullanabilir, gelen misafirlerinize bu şekilde tanıtabilirsiniz. Bolu adına sizlerden bunu talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.ozgurbolu.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.