Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Kralların pastacısı Narven’in konuğu oldu

Kralların pastacısı Narven’in konuğu oldu
18.02.2017
691
A+
A-

Kralların pastacısı Narven’in konuğu oldu

2017-02-17 11:00:01

Kralların pastacısı olarak bilinen, dünyaca ünlü pasta ve çikolata ustası Kemal Özcan, yeni lezzetleriyle Narven Pastanesi’nin özel konuğu oldu.

Narven, 22 yaşında Türkiye’nin en iyi pastacısı seçilen ve dünyaca ünlü birçok otelde pasta şefi olarak çalışan, Bolulu Kemal Özcan’ın ürünleri ile birbirinden farklı onlarca pasta ve çikolata ürününün yer aldığı pastane bölümünde kalite çıtasını bir kat daha yükseltti.

Katar Emirinin kızının düğün pastasını yapmasının ardından Kral’ın özel uçuşlarında pasta ve ekmeklerini üretmesinin yanı sıra Katar Havayolları için özel çikolatalar yapan Özcan “Kralların Pastacısı” olarak tanınıyor. Özcan ayrıca, Time-Out Doha dergisi tarafından en iyi cup-cake, en iyi brunch-desert buffet, en iyi gurme pastane dallarında da birinciliğe layık görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Narven Termal Kasaba’ya gelen ünlü pasta ustası, Narven’in mutfağındaki aşçılarla bir araya gelerek bir workshop gerçekleştirdi. Kendi ürün ve tasarımlarını Narven’in yetenekli aşçılarıyla paylaşan Özcan, yeni tarif ve lezzetleriyle Narven Pastanesi’ne renk kattı.

Narven’in aşçılarının çok yetenekli olduğunu belirten Özcan, mutfakta kullanılan her türlü gıdanın taze, doğal ve yerel olmasının kendisinin mutlu ettiğini söyleyerek, “Gözlemlediğim kadarıyla Narven’in mutfağı çok özel. Aşçı ustalarımız en taze ve doğal ürünleri kullanarak gayet hijyenik bir şekilde sunum yapıyorlar. Biz de pasta ve çikolata tariflerimizle Narven Pastanesi’ne yeni lezzetler katmaktan mutlu olduk” dedi. Narven’e hayran kalan Kemal Özcan, “Narven Termal Kasaba, memleketim Bolu’ya değer katan çok önemli bir tesis. Yakın zamanda Narven’in de dünyada konuşulacak, değerli bir marka olacağından eminim. Memleketime yapılan bu büyük yatırımla gururlandım” ifadelerini kullandı.

Bolu Express

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.