MAF-Gazi üniversitesi gastronomi paneli
Mengen Aşçılar Federasyonu, Mutfak kültürlerini araştırma derneğinin organizasyonu ile Gazi üniversitesi gastronomi bölümü ile birlikteydi.”Gastronominin bugünü ve yarını” teması ile gerçekleşen panelde, Mengen Aşçılar Federasyonu Başkanı A.Melik Altundağ bir sunum yaptı.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde federasyon başkanına sorular sorma fırsatı buldular.Gastronominin akademisinde okuyan öğrenciler ,meslek ve sektörle ilgili bir çok konuda bilgi alma imkanı ve panele katılan bir çok şefle sohbet etme olanağı buldular.Şeflerin gastronomi bölümü öğrencileri ile buluşması oldukça hareketli ve verimli geçti. MAF başkanı öğrencilere” kuru fasulye yapmayı öğrenmeden gastronomiyi moleküllerine ayırmayın,mutfağın akademisini öğrenen kişiler olarak öncelikle Türk mutfağını tanıma,tanıtma ve geliştirme sorumluluğunuz olduğunu unutmayın”dedi.