Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

MAF-Gazi üniversitesi gastronomi paneli

18.12.2014
1.254
A+
A-

Mengen Aşçılar Federasyonu, Mutfak kültürlerini araştırma derneğinin organizasyonu ile Gazi üniversitesi gastronomi bölümü ile birlikteydi.”Gastronominin bugünü ve yarını” teması ile gerçekleşen panelde, Mengen Aşçılar Federasyonu Başkanı A.Melik Altundağ bir sunum yaptı.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde federasyon başkanına sorular sorma fırsatı buldular.Gastronominin akademisinde okuyan öğrenciler ,meslek ve sektörle ilgili bir çok konuda bilgi alma imkanı ve panele katılan bir çok şefle sohbet etme olanağı buldular.Şeflerin gastronomi bölümü öğrencileri ile buluşması oldukça hareketli ve verimli geçti. MAF başkanı öğrencilere” kuru fasulye yapmayı öğrenmeden gastronomiyi moleküllerine ayırmayın,mutfağın akademisini öğrenen kişiler olarak öncelikle Türk mutfağını tanıma,tanıtma ve geliştirme sorumluluğunuz olduğunu unutmayın”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.