Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

” Mengen aşçılık eğitimi merkezi olma yolunda”

” Mengen aşçılık eğitimi merkezi olma yolunda”
06.03.2015
761
A+
A-

 

“Ustalar, çıraklarını davet ediyor”

“Daha güçlü bir aşçılık için…”

 “I. Ulusal Aşçılık Kampı” 25 Nisan, 02 Mayıs 2015 tarih aralığında çeşitli etkinlikler kapsamıyla Bolu, Mengen’de gerçekleşiyor.

Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (AŞOMDER) koordinatörlüğünde ve Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu, Mengen, Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi destekleriyle düzenlenecek I. Ulusal Aşçılık Kampı’nın amaçları arasında; Türkiye’de eğitim veren üniversitelerin “Aşçılık”, “Gastronomi”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları”, “Mutfak Sanatları ve Yönetimi”  programlarında bulunan eğitici ve öğrencileri bir araya getirmek; çeşitli etkinlikler ile vizyonlarını genişleterek, mesleki gelişimlerine; dolayısıyla Türk aşçılık eğitimine pozitif katkı sağlamak yer alıyor.

Bir hafta sürecek olan kampa, her bölümden iki öğrenci ve bir öğretim elemanı katılacak; kamp süresince aktif bir şekilde workshoplar, seminerler, film izlenimleri, sohbetler gibi etkinliklerde bulunacaklar.

I. Ulusal Aşçılık Kampı koordinatörü Aşçılık Okulu Mezunları Derneği Başkanı Levent DEMİRÇAKMAK, yaptığı konuşmada; bunun bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek; Türkiye’deki çoğu üniversitede alan eğitimlerinin olanaksızlıklarla mücadele ettiğine dikkat çekti. Daha güçlü bir aşçılık için düzenlenen bu kampın önemine işaret ederek, dernek olarak yıldan yıla meslek adına daha etkili çalışmalar içerisinde olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Bu şekilde ülkemizdeki aşçılığın daha istendik hale geleceğini, dolayısıyla hem sektörün beklentilerinin, hem de mesleği icra edenlerin daha memnun olacağını; makro ölçekte de ülke turizminin ve ekonomisinin daha iyi olacağını beyan etti.

 

http://ascilikkampi.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.