Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Mengenli Chef Serkan Dursun ile ‘Ramazan Günleri’

Mengenli Chef Serkan Dursun ile ‘Ramazan Günleri’
20.07.2014
755
A+
A-

Mengenli Chef Serkan Dursun ile Metropolitan Hotel Ankara’da ‘RAMAZAN GÜNLERİ’ Devam Ediyor.

Metropolitan Hotel Ankara Ramazan ayı boyunca 40 – 110 tl arasında her bütçeye uygun şekilde hazırlanmış birbirinden farklı ramazana özel menü seçenekleri ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Safir Salon, Akik Restaurant ve İtalyan Restaurantta gruplar için özel yemekler verilirken, Muhteşem manzaralı Teras katında Kehribar Salonda Osmanlı mutfağından seçmeler ve mükemmel lezzetli yemekler açık büfe olarak Mutfak Şefi Serkan Dursun ve ödüllü aşcıları tarafından hazırlanıyor.

Özellikle; Kuru Meyvalar ile Hazırlanmış Kuzu Taç, Nohutlu Keşkekli Zeytinli Piliç Sarma, Beğendili İncik Kebabı, El Yapımı Kıtır Mantı, Kuru Erik ve Kuru Kayısı Dolmaları gelen misafirlerden büyük beğeni ve övgü alıyor. Unutulmayacak lezetler olarak da hafızalara kazınıyor.

Ayrıca birçok otellerden farklı olarak Metropolitan Hotel Ankara’da saat 02.00/03.30
aralığında sahur büfesi hizmeti de veriliyor.

Kaynak: Ascihaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.