Mengenli Chef Serkan Dursun ile ‘Ramazan Günleri’
Mengenli Chef Serkan Dursun ile Metropolitan Hotel Ankara’da ‘RAMAZAN GÜNLERİ’ Devam Ediyor.
Metropolitan Hotel Ankara Ramazan ayı boyunca 40 – 110 tl arasında her bütçeye uygun şekilde hazırlanmış birbirinden farklı ramazana özel menü seçenekleri ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Safir Salon, Akik Restaurant ve İtalyan Restaurantta gruplar için özel yemekler verilirken, Muhteşem manzaralı Teras katında Kehribar Salonda Osmanlı mutfağından seçmeler ve mükemmel lezzetli yemekler açık büfe olarak Mutfak Şefi Serkan Dursun ve ödüllü aşcıları tarafından hazırlanıyor.
Özellikle; Kuru Meyvalar ile Hazırlanmış Kuzu Taç, Nohutlu Keşkekli Zeytinli Piliç Sarma, Beğendili İncik Kebabı, El Yapımı Kıtır Mantı, Kuru Erik ve Kuru Kayısı Dolmaları gelen misafirlerden büyük beğeni ve övgü alıyor. Unutulmayacak lezetler olarak da hafızalara kazınıyor.
Ayrıca birçok otellerden farklı olarak Metropolitan Hotel Ankara’da saat 02.00/03.30
aralığında sahur büfesi hizmeti de veriliyor.
Kaynak: Ascihaber.com