Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

“ULUSAL AŞÇILIK KAMPI”INDA “SOYA SOSU” JUNİCHİ SAWANO TARAFINDAN ANLATILDI

“ULUSAL AŞÇILIK KAMPI”INDA “SOYA SOSU” JUNİCHİ SAWANO TARAFINDAN ANLATILDI
27.04.2018
649
A+
A-

“ULUSAL AŞÇILIK KAMPI”INDA “SOYA SOSU” JUNİCHİ SAWANO
TARAFINDAN ANLATILDI
Kamp’ta dünyanın en iyi soya sosu, en iyi üreticisi tarafından detaylı bir
şekilde anlatıldı…
22 – 29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor olan IV. Ulusal Aşçılık Kampı zengin ve
nitelikli eğitim içerikleriyle devam ediyor.
26 Nisan Perşembe akşamı dünyanın en iyi soya sosu, en önemli üreticisi Kikkoman’ın
Avrupa pazarlama müdürü Junichi Sawano tarafından anlatıldı.
Sawano, gastronomi camiasının merakla beklediği Ulusal Aşçılık Kampı içerisinde Ekol
Food’un özel etkinliğinde yer aldı. Junichi Swano özellikle Çin soya sosu ile Japon soya sosu
arasındaki farklılıklar ile nitelikli soya soslarının özelliklerine değindi.
Türkiye’nin dört bir yanından toplam 56 üniversitenin “Aşçılık”, “Gastronomi”, “Gastronomi
ve Mutfak Sanatları”, “Mutfak Sanatları ve Yönetimi” programlarında okuyan öğrenci ve
öğretim üyelerinden 213 katılımcının bulunduğu kampta Japonyalı Junichi Sawano’nun
aktarımları büyük ilgi gördü.


Kikkoman, dünyada az sayıda bulunan gerçek soya sosu markalarından biridir. Kikkoman
markası tüm dünyada kalitesiyle tanınmakta ve takdir edilmektedir. Japonya’da yüzyıllardan
beri Asya Mutfağında doğal fermente soya sosu kullanılmaktadır. Bugün ise; doğal fermente
Kikkoman soya sosu, Akdeniz’den İskandinavya’ya, Asya’dan Amerika’ya kadar pek çok
dünya ülkesi mutfağının yemeklerini zenginleştirmektedir.
“Seasoning your life (Yaşamınıza tat katın)” Kikkoman markasının uluslararası sloganıdır.
Kikkoman 300 yıllık Japon Soya Sosu geleneğini modern, sağlıklı yaşam tarzıyla
birleştirmektedir. Marka şunu vaat ediyor “Hayatın güzelliklerinin keyfine varın!” Kikkoman
kesinlikle bu güzelliklerden bir tanesi. Müthiş bir evrensel lezzetlendirici olarak pek çok farklı
dünya ülkesi mutfağındaki çeşitliliği arttırır. Doğal fermente Kikkoman soya sosu anlatılması
zor eşsiz lezzeti ile çok özel lezzet deneyimleri sağlar. Kikkoman yaşamı tatlandırır, çeşitli
yemek kültürlerini birbirleriyle birleştirir. İşte bu; kikkoman markasının en önemli
hususudur.
Bununla birlikte; Kikkoman marka ürünleri dünya çapında bilinir hale getiren mükemmel
kalitesi ve eşsiz aromasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.