Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Tüyap’da başladı

13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Tüyap’da başladı
29.01.2015
1.179
A+
A-

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nin 13.’sü Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleşiyor. Dört gün boyunca sürecek olan fuarda firmalar ziyaretçilerle buluşurken; balık, makarna, modern Türk mutfağı, ana yemek, tatlı, pasta ve sebze oymacılığı branşlarında birçok yarışma gerçekleşiyor.

13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Taşfed Başkanı Yalçın Manav, Türkiye Aşçılar Milli Takım Direktörü Erdem Dırbalı ve yarışma Jüri Başkanı Ralf Meneghini’nin yaptığı konuşmalarla başladı.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Manav, 13. kez düzenledikleri organizasyonun gerçekleşmesinde harcanan emeğin aslında Türkiye aşçıları için olduğunu belirterek “Dernek başkanlarıyla beraber tüm gayemiz aşçılık mesleğini daha yukarılara taşımak ve hakettiği değeri almasını sağlamak” dedi ve meşakatli, ulvi ve popüler olan aşçılık mesleğinde Türk, Saray ve Akdeniz mutfaklarını uluslararası mutfakta temsil eden aşçılara destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Manav, konuşmasını Tüyap fuarının sahibi Bülent Ünal ve ekibine öncelikle teşekkür ederek ardından ana sponsorları Metro Gross Market, Büyükşehir Belediyesi, Unilever ve diğer tüm katkı sağlayan herkesle birlikte olmaktan mutlu oldukları sözleriyle sonlandırdı.

Türkiye Aşçılar Milli Takım Direktörü Erdem Dırbalı, organizasyonda bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek “Hiçbir ülkede bu kadar genç yarışmacının bir arada olduğu bir organizasyon görmedim bu yüzden de tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” sözlerini dile getirdi.

Tüyap’ta gerçekleştirilen 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmanın Jüri Başkanı Ralf Meneghini, “Burada yarışmanın yanı sıra aşçılığa gönül vermiş herkesle bir araya gelip yakınlaşıyoruz ve birlik sağlıyoruz. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonunun organizasyonu gerçekleştirmek için harcadığı yoğun çaba nedeniyle, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek açılış konuşmasını sonlandırdı.

13. Uluslararası Mutfak Günleri’nde 23 mutfakta yarışmalar devam ediyor. Londra’da 10 mutfakla gerçekleştirilen yarışmalar, Türkiye’de 23 mutfakla düzenleniyor ve bu konuda Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri dünyada birinci sırada. 28-31 Ocak tarihleri içerisinde her gün birbirinden keyifli yarışmalar düzenlenmeye ve firmalar yeni ürünlerini tanıtmaya devam edecekler.

Food İn Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.