Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >
12.05.2014
790
A+
A-

Yaşar Çelik; “Yeniçağa’yı usul usul bırakacağız, öyle icap etti”

 

Yeniçağa’nın hayırsever İş Adamı Yaşar Çelik bundan sonra hayırlarını Bolu’ya yapacağına işaret etti. İzzet Baysal Şükran Günleri’ndeki coşkuyu görerek “Yeniçağa’ya çok hayır yaptık. Hiç böyle gelip giden yok. Böyle topluluk yok. Biz niçin yapıyoruz bunları? Hayır için yapıyoruz. Mamafih bir şey istemiyoruz ama gene de böyle olsun istiyoruz” diyen Çelik Yeniçağa’yı usul usul bırakacağını söyledi. Çelik nedenini ise “Öyle icap etti” diyerek açıkladı. Çelik yıl sonunda Bolu Merkez’de 50 Yıl Ortaokulu’nun bahçesine yaklaşık 1 milyon liralık spor salonu yaptıracak.

HABER:ARZU SARI

 

Bolu’nun Yeniçağa ilçesine yaptırdığı hayır yatırımlarıyla tanınan İş Adamı yaşar Çelik, Bolu Merkez’de eğitim ve öğretim veren 50. Yıl Ortaokulu’nun bahçesine bir spor salonu yaptıracağını doğruladı. Yapılacak olan spor salonu yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak.

 

“NE SÖZ VERİRSEK ONU YAPARIZ”

Yaşar Çelik yaptıracağı hayrı onaylayarak “Doğrudur 50 Yıl Ortaokulu’nun bahçesine Spor Salonu yaptıracağım. Sene sonundan sonra başlanacak. Şimdi yurt yapıyoruz, yurt bittikten sonra onu yapacağız. Öyle de söz verdik zaten. Ne söz verirsek onu yaparız” dedi.

 

ADETA YENİÇAĞA’YA KIRGIN

‘50 Yıl Ortaokulu öğrencilerine müjde verebilir miyiz?’ sorusu üzerine “Tabi efendim, tabi verebiliriz” diye konuşmasına devam eden Çelik, adeta Yeniçağa küskünlüğünü şöyle ifade etti.

 

“YENİÇAĞA’DA BÖYLE TOPLULUK OLMUYOR”

“Ben Boluluyum. Yeniçağa usul usul bırakacağım zaten. Öyle icap etti. Yeniçağa’ya çok yaptık. Hiç böyle gelip giden yok. Böyle topluluk yok. Biz niçin yapıyoruz bunları? Hayır için yapıyoruz. Mamafih bir şey istemiyoruz ama… Gene de böyle olsun istiyoruz. Yeniçağa’nın bütün okulları bin tane çocuk okuyor; Bolu’da, Yeniçağa’da ve Bolu’nun kazalarında birinci oluyorlar hep. Nitekim İstanbul’da Samsun’dan geldiler biliyorsunuz, Yeniçağa Spor Salonu’nu ben 26 tane çocuğa da söz vermiştim. Çok güzel bir spor salonu yaptım. Dün açtığımızın 2 katıydı.
Bolu Köroğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.