Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

(Aşçı haber Arşiv )”Mustafa GÜRSOY” Davetli Olmam Gerekliydi

06.07.2015
906
A+
A-

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER), Mengen MYO Aşçılık Programı, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün iş birliğiyle ‘Mengen Aşçılık Geleneği’ Somut Olmayan Kültürel Miras (SOKÜM) Çalıştayı düzenlendi.

SOKÜM Unsuru Olarak Mengen Aşçılık Geleneği çalıştayına bir eğitimci, gazeteci ve yazar olarak, üstelik 30 yıl önce aşçılar festivalinin ilk kurulduğu tarihlerde işin mutfağında bizzat bulunan, bu manada sayısını unuttuğum köşe yazılarımla destek verdiğim bir vakıa’ya ve geleneğe dair böylesi önemli toplantıya;

Davet Edilmemem Düşünülmemem Tarafımdan Asla Kabul Görmeyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR