(Aşçı haber Arşiv )”Mustafa GÜRSOY” Davetli Olmam Gerekliydi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER), Mengen MYO Aşçılık Programı, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün iş birliğiyle ‘Mengen Aşçılık Geleneği’ Somut Olmayan Kültürel Miras (SOKÜM) Çalıştayı düzenlendi.
SOKÜM Unsuru Olarak Mengen Aşçılık Geleneği çalıştayına bir eğitimci, gazeteci ve yazar olarak, üstelik 30 yıl önce aşçılar festivalinin ilk kurulduğu tarihlerde işin mutfağında bizzat bulunan, bu manada sayısını unuttuğum köşe yazılarımla destek verdiğim bir vakıa’ya ve geleneğe dair böylesi önemli toplantıya;
Davet Edilmemem Düşünülmemem Tarafımdan Asla Kabul Görmeyecektir.