Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
K.Maraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak
< img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >
Asırlık Lezzet! Talep Patlaması Yaşıyor
Asırlık lezzet! Talep patlaması yaşıyor
Manisa’nın Kula ilçesinin geçmişi bir asra dayanan meşhur ekşi mayalı ekmeği, her geçen gün artan taleple ülkenin birçok yerine taze olarak günlük gönderiliyor. Hiçbir katkı madde kullanılmadan yapılan ‘Kula ekmeği’, 15 gün bayatlamadan tüketilebiliyor. Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, bu lezzeti tescillendirmek için girişimlerin başladığını belirtti.
Kendine özgü lezzeti ve pişirme tekniğiyle Türkiye’deki ekşi mayalı ev ekmekleri arasında öne çıkan ‘Kula ekmeği’, rağbet görüyor. Salihli Ticaret Odası’nın girişimleriyle coğrafi işaret alınan Kula leblebisinin ardından ‘Kula Ekmeği’ için de tescilinin yapılması amacıyla çalışmalara başlandı. Günlük yaklaşık 15 bin ekmek üretiminin yapıldığı kentten İzmir, Ankara, İstanbul ve Bursa gibi birçok büyük kente PTT kargo yoluyla ya da şehirlerarası otobüsler kullanılarak ürün taze olarak gönderiliyor. Türkiye genelinde artan talebe yetişilemezken, 1.5 kilo ağırlığındaki lezzetin Kula’da 5 liradan, büyük kentlerde ise 10 liradan satıldığı belirtildi.
Bu yazıdaki önerilen bağlantılar üzerinden bir şey satın alırsanız Microsoft bundan Bağlı Kuruluş Komisyonu kazanabilir.
Meşe odunu kullanılarak yakılan taş fırınlarda sadece un, tuz ve ekşi mayayla yapılan lezzet, kendine has doğal ve yöresel kıvamı ile öne çıkıyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan lezzet, 15 gün bayatlamadan tüketilebiliyor.
Bu yazıdaki önerilen bağlantılar üzerinden bir şey satın alırsanız Microsoft bundan Bağlı Kuruluş Komisyonu kazanabilir.
Coğrafi işaret için çalışma
Fırıncı Behçet Gökdere, günlük 2 bin civarında ekmek üretimi yaparak ülkenin birçok noktasına gönderdiğini söyledi. Gökdere, “Ekmeğimizde hiçbir katkı maddesi yok. Kendimiz hazırladığımız ekşi maya ile yapılır. Türkiye’nin dört bir yanına kargoyla ulaştırıyoruz. 15- 20 gün raf ömrüne sahip. Sofralardaki ekmek israfını önler. Her gün taze olarak İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Kütahya gibi büyükşehirlerin çoğuna göndermekteyiz” dedi.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ise ürüne her geçen gün talebin arttığını belirterek, “Kula ev ekmeği, diğerlerinin önündedir. Kula için iyi bir katma değer oluşturuyor. Hijyen bizim için önemli. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimizle yaptığımız denetimlerde, esnafımızı hem uyarmaktayız, hem de yol göstermekteyiz. Bunun yanında biz oda olarak, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’yla yaptığımız bir çalışmayla Kula leblebisini tescillendirdik.
Bu yazıdaki önerilen bağlantılar üzerinden bir şey satın alırsanız Microsoft bundan Bağlı Kuruluş Komisyonu kazanabilir.
Ekşi mayalı ekmeğimizi de tescillendirmek için girişimlere başladık. Umarım en kısa sürede coğrafi işaret noktasında, ekmeğimizi de tescillendirmek istiyoruz” diye konuştu.
Msn Yaşam
fındıkzade escort büyükçekmece escort türbanlı escort avcılar escort esenyurt escort silivri escort
http://umraniyetip.org/anadolu-yakasi/maltepe-escort/ antalya escort
halkalı escort ,avrupa yakası escort ,şişli escort ,avcılar escort ,esenyurt escort ,beylikdüzü escort ,mecidiyeköy escort ,istanbul escort ,şirinevler escort ,avcılar escort
Rus escort erotik film izle
gaziantep escort ,gaziantep rus escort ,gaziantep escort ,seks hikayeleri