Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

AŞOMDER III. MENGEN Ulusal Aşçılık Kampı için hazır

AŞOMDER III. MENGEN Ulusal Aşçılık Kampı için hazır
24.04.2017
823
A+
A-

AŞOMDER III. Ulusal Aşçılık Kampı için hazır

AŞOMDER (Aşçılık Okulu Mezunları Derneği), bu sene üçüncüsünü düzenlediği Ulusal Aşçılık Kampı için hazırlıklarını tamamladı. 30 Nisan – 07 Mayıs tarihleri arasında Mengen’de yapılacak kamp, Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığıyla düzenlenecek.

Toplam yedi gün sürecek kampta, Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veren 47 üniversitenin  “Aşçılık”, “Gastronomi”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları”, “Mutfak Sanatları ve Yönetimi”  programlarında bulunan öğretim üyeleri ve öğrencileri bir araya gelecek. Kamp boyunca katılımcılar Türk ve dünya mutfağının inceliklerini öğrenerek mesleki açıdan kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.
Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri kampın, giderek kurumsallaşarak geleneksek bir hale gelmesi için çalıştıklarını ifade eden AŞOMDER Başkanı Levent Demirçakmak:

“AŞOMDER olarak düzenlediğimiz bu kampın giderek daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz. Daha geniş kitle demek, Türkiye’de daha fazla aşçı ve aşçı adayına ulaşmak, onların bilgi ve vizyonlarının artması demek. Öte yandan giderek kurumsallaşan bu kamp Türkiye ve uluslararası arenada iyice bilinir hale geldiğinde, Türk mutfağının uluslararası tanınırlığı için faaliyetler yapabilmek de mümkün olacak. AŞOMDER üyeleri olarak bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl YÖK kataloğunda yer alan ilgili okullardan 47’sinin katılımı olacak” dedi. Bu seneki kamp süresince, aktif bir şekilde workshoplar, seminerler, tanıtımlalar ve tadımlar ile sohbetler gibi etkinliklerde bulunacaklar. Mengen dışından davet edilen katılımcıların organizasyon boyunca konaklama ve yeme-içme ihtiyaçları AŞOMDER ve proje ortakları tarafından karşılanacak. Başkan Demirçakmak, bu etkinliğin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman aktif olarak çalışan AŞOMDER üyeleri, proje ortakları ve destekçileriyle var olduğunu; gönülden teşekkür ederek, onlar olmadan kampın bu etkiye kavuşamayacağını beyan etti. AŞOMDER ve III. Ulusal Aşçılık Kampı hakkında daha fazla bilgi için  http://ascilikkampi.com/ ve http://asomder.org/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Food İn Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.