Asomder ve Tohum Otizm Vakfı’ndan “Farkındalığın Tadı” Etkinliği
Asomder ve Tohum Otizm Vakfı’ndan “Farkındalığın Tadı” Etkinliği
Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ile Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (Asomder) ortak bir etkinlik çerçevesinde mutfağa geçiyor.
Etkinlik çerçevesinde çocuklar ile şefler yirmi bin kek yapacak. Farkındalığın Tadı adındaki etkinlik,16 Ocak tarihinde İstanbul’da İstinyePark Avm’de gerçekleştirilecek.
Tohum Otizm Vakfı, otizm ile ilgili farkındalığın artırılması, erken tanının sağlanması, özel eğitim ile topluma bireylerin kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bu yaklaşımları yurt çapında yaymak adına önemli etkinlikler ve projeler yürütüyor.
Aşçılık alanında son dönemlerde düzenledikleri Mengen Ulusal Aşçılık Kampı ile de mesleklerine ve bu alandaki eğitime katkı sunmaya çalışan Mengen Aşçılar Okulu Mezunları Derneği de yemek pişirmeyi öncelikle evrensel bir iletişim aracı olarak görüyor.
Farkındalığın Tadı etkinliği, bu yaklaşımlar ile çocuklara eğlenceli ve üretken bir biçimde zaman geçirecekleri bir ortam oluşturacak.