Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

BİROL DİNÇLİ – BUS GRILL TURKISH STEAKHOUSE’ İLE ÇİN’İN EN İYİ RESTAURANT ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

BİROL DİNÇLİ – BUS GRILL TURKISH STEAKHOUSE’ İLE ÇİN’İN EN İYİ RESTAURANT ÖDÜLÜNÜ KAZANDI
28.11.2017
1.116
A+
A-

BİROL DİNÇLİ – BUS GRILL TURKISH STEAKHOUSE’ İLE ÇİN’DE EN İYİ RESTAURANT ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Uluslararası deneyime sahip Mengenli Chef’likten otel yöneticiliğine kadar yükselen Birol Dinçli, “Yurtdışındaki yedinci durağım” diye tanımladığı Çin’de Bus Gril Turkish Steakhouse 10 ay içinde en iyi restaurant ödülünü kazandı. Çin’in en buyuk ve prestijli ödülünü alan Birol Dinçli, bu başarı Fransız, Çin, Japon restaurantları geride bırakarak Çin halkının oyu ile ödüle layık görüldü.

BOLU’NUN Mengen ilçesi Türkiye’de ‘Aşçılar Diyarı’ olarak tanınıyor. Dolayısıyla bu ‘diyardan’ yetişenlere Türkiye’deki otellerinin restoranlarında rastlamak son derece doğal olarak karşılanıyor.

Dede ve babası da ünlü olan Mengenli Birol Dinçli, aile büyüklerinden aldığı aşçılık ve otelcilik bayrağını daha yükseklere taşıma başarısını gösterdi.

Türkiye’nin tek aşçılık okulu Mengen Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olan Dinçli, 7 yıllık aşçılık ve otel yönetimi eğitiminin ardından, bu alandaki bilgilerini artırmak adına eğitimine Fransa’daki Le Cordon Bleu’da ve Amerika’da Hotel Managment eğitimi aldi.

“Türkiye’de bir otelde 2 yıllık çalışmanın ardından Amerika’ya gittim” diyen Dinçli, sonrasını şöyle özetliyor: “ABD’den sonra sırasıyla İsviçre, Rusya, Yunanistan ve Kazakistan’daki çeşitli uluslararası marka otellerde çalıştım. Çin’de ve dünyada  uluslarasi hoteller ve michelin yilidz resturant cheflik ile basliyan kariyerine hotel en ust düzey yonetici olma basarisi elde eden Birol Dincli Çin’de 10 ay once Shenzhen kurdugu BUS GRILL TURKISH STEAKHOUSE ile Cin en presitijli odulu olan ve THATS PRD Food and Drink Cin en iyi Restaurant seçildi. Cin geneldi misafirler ve halk tarafından online Wechat üzerinde yapilan oylama sonucu Birol Dincli nin Bus Grill Turkish Steakhouse en cok oy alan restaurant olma basarinisini gosterereke Cin en iyi restaurant seçildi ve bir Turk olarak Cin de 10 ay içinde buyuk bir basariya imza atmis oldu ve Cin fetheden Turk olma basarini göstererek herkezin gözdesi olma basarini gösterdi

Dunyanin unlu CEO ve Baskanlari Birol Dincli’ nin misafiri oldu; Warren Buffet and Bill Gates Hu Jianto, Vladimir Putin, Nursultan Nazarbayev, Dimity Medvedev, Ilham Aliyev, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Wen Jiabao, Abdullah Gul, Ali Al Husein, Jiechi Yang, Papoulias Karolos, Silvio Berlusconi, Annan Koffi,…..etc

Warren Buffet, Bill Gates, Paul McCartney, Ferit Sahenk, Husnu Ozyegin, Luciano Pavarotti ….etc

Ve suanki en buyuk Basarim Hotelcilik deki profosyenel kariyemi bir Bus Grill Turkish Steakhouse concept yaratarak oldu yani burda bir ilkelere imza atmis oldum. Cin lilere yeni Steakhouse ve Turk mutfatingi concpet tanitan ilk kisi ve restaurant olduk.

Bir Ülke tanıtımı yemek kültürüyle başlar diyen Birol Dincli …Bus Grill Turkish Steakhouse basarisi ulke tanitimina en buyuk katkidir

Mengen.gen.tr  muhabiri Varol VARLIK sordu Birol DİNÇLİ cevapladı

Yarisma her yil Cin gelenelinda yapiliyor

Surec 1 ay online olarak wechat, APP ve webbsite dan oy veriliyor Ve Cin deki butun restaurnatlar Juri tarafından seçiliyor

Bus Grill Menu Concept Dry Aged Steakhouse Agirliklik ozel steak lerden oluşan bir menü ve etlerde 21-28 Dry Aged yapıyoruz Cin de bunu yapan ilk restaurantiz. Bunun yanin da cok az Turk mutfagi var.

Burda Dry Aged steak olarak TOMAHAWK (1,2KG), Porterhouse 800G , T Bone 500G,     Asod Beef Ribs, Rib Eye, Ottaman Rib Eye Bone in, Istanbul Striploin

Dunyanin en iyi etlerini kullaniyoruz; Austlarin Wagyu , Black Angus, Japanese Kobbe, USADA

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.