Çorlu’da Toplu Yemek Sektöründe Mengen’li farkı
Çorluda Yeni Bir Yemek Fabrikası daha hizmete girdi.Bolu Mengenli Ünlü Aşçı Ahmet Engin Çetin kendi işletmesini kurarak Corlu ve civarında kaliteli ve sağlıklı yemek isteyen işletmelere hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.20 yıldır yurt içi ve yurtdışında önemli otel ve restaurantlarda görev alan Ahmet Engin Çetin tüm bilgi ve tecrübesini bundan sonra toplu yemek sektöründe paylaşacağını belirtti.11 Temmuzda ilk yemeğini Coşkun Kauçuk Personeline veren AEÇ Yemek Personel ve idari kadrodan tam not almayı başardı.Kaliteden asla ödün vermeyeceğini belirten Ahmet Engin Çetin işletmelere Türk Mutfağının gerçek lezzetlerini sunmaya kararlı olduklarını söyledi.
Ahmet Engin Çetin – Mutfak Şefi
1979 İstanbul doğumlu Ahmet Engin Çetin Bolu Mengenlidir.
Lise yıllarında tatillerde hem tatil hem iş için Samara Hotel, Turtel Tatil Köyü, Çeşme Boyalık Beach gibi çeşitli yazlık otellerde çalıştı.
Lise eğitimini tamamladıktan sonra Armada Oteli ve Kumburgaz Princess Oteli’nde çeşitli kademelerde görev yaptı.
Daha sonra yiyecek içecek danışmanları Osman Serim ve Mesut Erdoğan ile çalıştı.
Askerliğini Konya Garnizon Komutanı’nın aşçılığını yaparak tamamladı.
Halen Beyoğlu Galata Konak Cafe’de mesleğini sürdürüyor.
Ahmet Engin Çetin aynı zamanda Aşçılar Dünyası adlı internet sitesinin kurucusudur.
Bilgisayar Bilgisi: Word, Excel, Outlook Express
Az İngilizce biliyor
İrtibat Adresi: Kocasinan Merkez Mah. Ordu Cad. Özatabek Sitesi G/20 Bahçelievler/İstanbul