Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Eğitmenler Mutfakta Farklı Kategorilerde Kendilerini Geliştirdi

Eğitmenler Mutfakta Farklı Kategorilerde Kendilerini Geliştirdi
24.04.2019
625
A+
A-

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ EĞİTİM ALDI

 

Eğitmenler Mutfakta Farklı Kategorilerde Kendilerini Geliştirdi

 

  1. Ulusal Aşçılık Kampı ikinci gününde eğitimler devam etti. Öğrencilere verilen eğitim ve seminerlerin yanı sıra öğretim görevlilerine de farklı kategorilerde eğitim verildi. Pazartesi sabahından başlayan eğitimlerde ekmek eğitimini Celal Aratoğlu ve Hüseyin Ural, çikolata ve tart eğitimini Gürbüz Mala, Sedat Yaman ve Orhan Yeşilçimen , yemek stilistliği eğitimini Soner Keskin, Özgür Üstün, Serhat Eliçor ve Uğur Karakulunç, baklava eğitimini ise Fuat Bayram verdi.

Aynı anda iki farklı mutfakta verilen eğitimlerde pazartesi günü çikolata, tart ve ekmek eğitimi verildi. Eğitimlerin başında ürünlerin nasıl yapılacağı hakkında bilgi veren eğitmenler örnek bir tabak hazırladıktan sonra sırayı katılımcı öğretim görevlilerine devretti. İşlemlerin yapım aşamasında katılımcılar kontrol edilerek ürünlerin nasıl daha iyi yapılacağı konusunda bilgilendirildi. Ekmek kategorisinden ekşi mayalı ekmek ve endüstriyel ekşi mayalı yapıldı. Çikolata ve tart eğitiminde ise elmalı ve kremalı tartın yanında kalıpta çikolata yapıldı.

Kampın ikinci gününde ise bir mutfakta Gaziantep usulü baklava diğerinde ise yemek stilistliği eğitimi verildi. Baklava salonunda ilk başta hamurlar açıldı, sonrasında şerbetlenerek fırına gönderildi. Yemek stilistliği eğitiminde ise eğitmenler ana yemek ve meze olarak dört farklı tabak sunumu hazırlayarak katılımcılara nasıl sunum tabağı hazırlanacağı konusunda bilgi verdi.

28’ine kadar devam edecek olan eğitimlerin yanında eğlenceli aktiviteler de gerçekleşecek. Buğday tarlası gezilecek, mandıraya gidilecek, gölet pikniği yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.