Gıda ve Hijyen Eğitimi
BARUT Hermera Resort Ve Spa Otel ‘de Güvenli Gıda Üretimi Ve Hijyen Eğitimi Verildi
Barut Hemera Resort Ve Spa Hotel ‘de İSİS firmasının sürekli ve periyodik eğitimleri çerçevesinde 2014 yılı eğitimlerinden ilki olan “Güvenli Gıda Üretimi Ve Hijyen” konulu eğitim Başta Executıve Chef İsmail Karataş yönetimindeki mutfak, servis çalışanlarına ve eğitim konusuna ilgi duyan çeşitli bölümlerden çalışanların katılımı ile gerçekleşti.
“Güvenli Gıda üretimi ve Hijyen” konulu eğitimi veren ISIS çalışanlarından Dr. M.Recai YILMAZ konuşmasında; Güvenli Gıda üretiminin doğru ürün satın alma, doğru depolama, doğru işleme-hazırlama ve doğru sunum aşamaları ile gerçekleştiğini ve bu aşamaların önemini belirtti. Ayrıca, bu aşamalardaki her bir uygulamanın güvenli gıda üretimini doğrudan etkilediğini anlattı. Her bir aşamanın belirli standartları olduğunu ve bu aşamalardaki yapılan hataların yol açtığı güncel problemlere örnek görseller eşliğinde yer verdi.
Eğitim geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.