Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Gıda ve Hijyen Eğitimi

Gıda ve Hijyen Eğitimi
10.05.2014
615
A+
A-

BARUT Hermera Resort Ve Spa Otel ‘de Güvenli Gıda Üretimi Ve Hijyen Eğitimi Verildi

Barut Hemera Resort Ve Spa Hotel ‘de İSİS firmasının sürekli ve periyodik eğitimleri çerçevesinde 2014 yılı eğitimlerinden ilki olan “Güvenli Gıda Üretimi Ve Hijyen” konulu eğitim Başta Executıve Chef İsmail Karataş yönetimindeki mutfak, servis çalışanlarına ve eğitim konusuna ilgi duyan çeşitli bölümlerden çalışanların katılımı ile gerçekleşti.

“Güvenli Gıda üretimi ve Hijyen” konulu eğitimi veren ISIS çalışanlarından Dr. M.Recai YILMAZ konuşmasında; Güvenli Gıda üretiminin doğru ürün satın alma, doğru depolama, doğru işleme-hazırlama ve doğru sunum aşamaları ile gerçekleştiğini ve bu aşamaların önemini belirtti. Ayrıca, bu aşamalardaki her bir uygulamanın güvenli gıda üretimini doğrudan etkilediğini anlattı. Her bir aşamanın belirli standartları olduğunu ve bu aşamalardaki yapılan hataların yol açtığı güncel problemlere örnek görseller eşliğinde yer verdi.

Eğitim geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.