Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

MAD’den panel ve söyleşi

MAD’den panel ve söyleşi
12.10.2015
473
A+
A-

 MANAVGAT AŞCILAR DERNEĞİ MESLEKİ ETKİNLİKLERİNE MANAVGAT YIMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’DE DEVAM EDİYOR.

Aşçılık mesleğinin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayabilmek adına eğitime büyük bir önem veren Manavgat Aşcılar Derneği mesleki eğitim etkinliklerine devam ediyor.

Gerek gelecek nesillere ışık tutmak gerekse sektörün ihtiyaçlarına yönelik kaynak niteliği taşıyan sayılarca kitap çıkaran Manavgat Aşcılar Dernek Başkanı İsmail Karataş dernek çatısı altında yapmış olduğu etkinliklerlede mesleğin emanet edileceği  gençlerin daha donanımlı olmalarını  hedefliyor.

Bu bağlamda Türkiye’de ve Uluslarası arenada aşçılık sektörüne katkıda bulumuş ve isim yapmış şefleri öğrenciler ile buluşturup bilgi ve tecrübelerini aktarmak isteyen Karataş’ın programında MANAVGAT YIMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK  ANADOLU LİSESİ bulnmakta.

14 Ekim 2015 Tarhinde saat 13:00 da başlayacak olan panelin modaratörlüğünü derneğin yönetim kurulunda bulunan Adil Karasoy yapacak ve Chef olarak İsmail Karataş’ın yanısıra  Sea Planet otelin Mutfak Şefi Doğan Çolak  ve Azura Deluxe otelin mutfak şefi Kudret Dırbalı’da öğrenciler ile bilgilerini paylaşacak.

Saat 13:00 ‘da başlayacak olan panelde ele alınacak konular;

* Aşçılık mesleğinde eğitimin önemi ve başarıya giden yolda dikkat edilmesi gereken unsurlar

* Geçmişten günümüze Türk mutfağı ve Mutfağımızın gelişip değer kazanmasında üzerimize düşen sorumluluklar.

* Aşçılık mesleğinde görselliğin, sunumun önemi ve gerekliği.

Ve öğrencilerin merak ettikleri birçok konu üzerine soru cevap şeklide söyleşiler ile değerli şefler tecrübelerini paylaşacaklar.

Daha öncede birçok Okulda benzer etkinliklere imza atan Manavgat Aşçılar Derneği’nin yeni dönemdeki en önemli faaliyetleri yine eğitim üzerine olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.