Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

*MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ * *ETKİNLİĞİ*

02.04.2015
1.891
A+
A-

*MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ * *ETKİNLİĞİ*

 

Engellilerle Mengen Meslek Yüksek Okulu Mutfağında yemek yaptılar .

Doğuştan özel çocuklarımızın, bireylerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel
hayata etkin katılabilmeleri ve topluma uyum sorunlarının azaltılmasına
yönelik katkıda bulunmak için Mengen Meslek
Yüksekokulu uygulama mutfağında, Öğr. Gör. Zühal ÖZDEMİR ve Öğr. Gör.
Mehmet Abdullah SÜMMEN koordinatörlüğünde etkinlikler yapıldı. Kurum
öğretmenleri Şule Nur YILDIRIM, Mustafa İNCİRCİ, Nihat AHLAT, Osman TOPÇU,
Hilal TABAKÇAYI ve Zeynep BEŞLİOĞLU gözetiminde, Özel Ilıcan Eğitim
merkezinde eğitim alan on iki öğrenciye düzenlenen etkinlikte mutfak
hijyeni ve servis kuralları anlatıldı.

Mengen Meslek Yüksekokulu müdürü Doç Dr. Nihal DOĞAN’ında katılımı ile, A.İ.B.Ü. Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü Başkanı Doç. Dr. İlknur ÇİFCİ TEKİNARSLAN ve Özel Eğitim Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Elif SAZAK PINAR ve Meslek Yüksekokulu aşçılık programı ile Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin birebir mentörlüğünde, uygulama mutfaklarında ekmek, paskalya çöreği ve kurabiye çeşitleri yapıldı.
Verilen eğitim ve yapılan etkinlikle;
Engelli bireylerin fiziksel becerilerinin geliştirilmesine ve kaliteli yaşamlarının desteklenmesine çalışıldığı ifade edildi.
H.V

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.