Mengen’de “Öğrenci Buluşmaları”
“Foodinlife Öğrenci Buluşmaları”, sektör profesyonelleri ile geleceğin şeflerini bir araya getirdi.
BAİBÜ Mengen Meslek Yüksek Okulu Cemal Türkan Salonunda “Food in Life Gastronomi Trendleri ve Yeni Nesil Yaklaşımlar” temasıyla düzenlenen konferansa Mengen protokolü, Gastronomi profesyonelleri , ünlü şefler, akademisyen ve öğrenciler katıldı.
Foodinlife Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’in moderatörlüğünde gerçekleşen oturumlara katılan mutfak profesyonelleri arasında “Zennup 1844 Kurucu Şefi Ömür Akkor, Gastronometro Direktörü Maximilian Thomae, Cookshop Genel Müdürü Selçuk Gengeç, Four Seasons Hotel Executive Chef’i Savaş Aydemir ve C|2 Serve Consultancy Danışman Şefi Cihan Çetinkaya katıldı.
Sektörde kariyer hedefleyen ya da bu alana merak duyan katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada konuklar yola çıkış öykülerini ve başarıya giden yolda edindikleri tecrübeleri gençlerle paylaştı. Ardından gerçekleşen soru-cevap bölümüyle sektör hakkında merak edilenleri izleyicilere aktaran konuşmacılara katkılarından dolayı Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından plaket takdim edildi.