Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Mengen’li Göçmen Börekcisine Uğramadan geçmeyin

Mengen’li Göçmen Börekcisine Uğramadan geçmeyin
17.02.2018
1.050
A+
A-

Uğramadan geçmeyin

Yıllardır ilimizde faaliyet gösteren Göçmen Börekçisi özenli dekoru, geniş mekanı ve samimi mekanıyla Bolu halkına farklı bir ortam sunuyor.

16 Şubat 2018 Cuma 13:28

Bu haber 332 kez okundu

Haber: Gönül Olutürk

Büyük bahçesi, geniş salonu ve ferah bir verandaya sahip olan Göçmen Börekçisi Bolu Şubesi, güler yüzlü personel ve kaliteli hizmet anlayışıyla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi karşısında hizmet vermeye devam ediyor.

Genç girişimci Arzu Bozkurt’un işletmesini üstlendiği Göçmen Börekçisi, ülkemizin bir çok yerinde açtığı şubelerle kısa zamanda büyük beğeni kazanarak ilgi odağı haline gelen ve hızlı yükseliş gösteren firmalar arasında dikkat çekiyor. Sadece bir börek salonundan ziyade zengin bir menüye sahip Göçmen Börekçisi’nde, onlarca çeşit tuzlu, şerbetli tatlı, kurabiye ve donuk pasta çeşitleri müşterilerin damak tadına hitap ediyor. Aslen Mengenli olup uzun yıllar Adana’da yaşadıktan sonra memleketine dönmeye karar vererek Göçmen Börekçisi’ni Bolu’ya kazandıran Arzu Bozkurt yaptığı açıklamada, “Zengin menümüzde bulunan her bir ürün, hem lezzeti hem de doğal malzemelerle ve klasik yöntemlerle pişirilmiş olması sebebiyle ülkemizin birçok yerinde beğeniyle tercih ediliyor. Biz de damak tadına hitap eden ürünlerimiz ve ferah ortamımızla birlikte Bolu halkımızı buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

Olay Gündem

YORUMLAR

  1. Adnan Sönmez dedi ki:

    Hayırlı, bol kazançlar dilerim..