Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Tafed 2015 Anfaş Food Product Fuarı

Tafed 2015 Anfaş Food Product Fuarı
27.01.2015
420
A+
A-

Tafed 2015 Anfaş Food Product Fuarı Ülkelerarası Yemek
Kültürü Etkinliğinde Uluslararası Şefler Tarafından Muhteşem Lezzetler Sunulacak…

ÜLKELER ARASI YEMEK KÜLTÜRÜ ETKİNLİĞİ
22. Uluslararası FoodProduct Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı
Antalya Fuar Merkezi 25 – 28 Şubat 2015
Türkiye Aşçılar Federasyonu,Manavgat Aşçılar Derneği ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği ve bünyesinde bulundurduğu 20 Bölgesel Aşçı derneği ile birlikte Ülkemizde Gastronomi, Mutfak Sanatı ve Aşçılık mesleği gelişimine katkı sağlamak üzere kurulu bulunan bir sivili toplum kuruluşudur. Ulusal ve uluslar arası etkinlik ve aktiviteler ile de kalıcı nitelikli iletişimin sağlanması hedeflenmektedir.Bu etkinliklerden bir yenisi, 25-28- Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan ve her yıl yaklaşık 45.000 kişinin ziyaret ettiği, 22.Anfaş Food Product – Gıda Fuarı bünyesinde gerçekleştirilecektir. Turizme hizmet üreten tüm paydaşların bir arada olacağı etkinliğimizde; Devletimiz Protokolü, Üniversitelerimiz, Turizm yatırımcılarımızın yanı sıra, Ülkemizin değişik tesislerinde görev yapan Genel Müdür, Yiyecek & İçecek Müdürü, Satın alma Müdürü ve Mutfak Şeflerimizin geniş katılımı da sağlanacaktır.
TÜRKİYE AŞÇILAR FEDERASYONU – ( TAFED )ETKİNLİK PROGRAMI – 25 – 28 ŞUBAT 2015
25- Şubat 2015 – Çarşamba
Açılış
Protokol konuşmaları
Tafed Bşk. Zeki Açıköz – Konuşması
Stantların gezilmesi..
Workshop– Dünya Mutfaklarından örnekler
Sebze Dekorlar El Sanatı
Türk Mutfağı tadımlık sunumlar
Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı
26 Şubat 2015 – Perşembe
Workshop Dünya Mutfaklarından örnekler
Türk Mutfağı tadımlık sunumlar..
Seminer – Türk Mutfağı konulu ..
Stantların gezilmesi..
Sebze Dekorlar El Sanatı..
Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı
27 – Şubat 2015 – Cuma
Workshop Dünya Mutfaklarından örnekler
Türk Mutfağı tadımlık sunumlar..
Seminer – Türk Mutfağı konulu ..
Sebze Dekorlar El Sanatı
Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı

Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı İçeriği
(25-28 Şubat 2015)
Konferans koordinatörü : Prof. Dr. Nazmi KOZAK
“Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı” (7. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı) 25-28 Şubat 2015 tarihlerinde TAFED’in (Türkiye Aşçılar Federasyonu) ve AnfaşFoodProduct 22. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas fuarı ile organize ettiği çeşitli etkinliklerin bir bölümü olarak Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleşecektir.“Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı” (7. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı) Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ile Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde 25-28 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor. 22. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı kapsamında düzenlenen etkinlikte ülkemizdeki üniversitelerde açılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin eğitim-öğretim çalışmaları tartışılacak. Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı’na konuyla ilgili akademisyenlerin yanı sıra mutfak şefleri, yöneticileri ve yatırımcıları gibi alanında saygın, özel ve kamu kesimlerinden 50 kişi katılacaktır.
Bu doğrultuda;
• Sektör duayenleri aşçılar
• Dernek temsilcileri
• Yiyecek içecek yöneticileri
• Yiyecek içecek sektörü yatırımcıları
• Gastronomi araştırmacıları ve yazarları
• Farklı üniversitelerde bu alanda çalışan akademisyenler farklı oturumlarda ve farklı alt konularda çalışacaklardır.
Bu alt konular her biri ortalama altı kişiden oluşan altı çalışma grubunca, her gün iki oturum şeklinde üç gün boyunca sürdürülecektir.
WORKSHOP YAPILACAK SAATLER
YABANCI CHEFLER TÜRK CHEFLER
1.TUR: 11:0012 :00 1.TUR12:00 13:00
2.TUR:13:00 14.00 2.TUR:14:00 15.00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.