Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Mengen.gen.tr Bursa Gastronomi ve Aşçılar zirvesinde

Mengen.gen.tr Bursa Gastronomi ve Aşçılar zirvesinde
14.12.2015
801
A+
A-

Mengen.gen.tr Bursa Gastronomi ve Aşçılar zirvesinde

Bursa gastronomisinin masaya yatırıldığı her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Bursa Gastronomi Zirvesi’nin dördüncüsü 13 Aralık 2015’te Crowne Plaza Bursa’da düzenlendi. Türkiye Aşçılar Federasyonu  Bursa Aşçılar Derneği (Bursader) tarafından hayata geçirilen etkinliğe hem bölgeden hem de tüm Türkiye’den gastronomi profesyonelleri katıldı. Gastronomi sektörünün önde gelen firmaları ürünlerini tanıtırken Bursa gastronomisinin masaya yatırıldığı konferansta; TAFED Başkanı Zeki Açıköz, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ve Bursa Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz konuşmalar gerçekleştirdi. Ayrıca bölgenin gastronomi akademisyenleri ve sivil toplum örgütleri de bu konferansa görüşleriyle katkı sundu. Konferansta Bursa gastronomisi, aşçılık mesleği ve sorunları masaya yatırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.