Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

A.İ.B.Ü Mengen Kampüsünde Mutfak Kariyeri Adlı ‘Söyleşi’ Düzenlendi..

A.İ.B.Ü Mengen Kampüsünde Mutfak Kariyeri Adlı  ‘Söyleşi’ Düzenlendi..
27.03.2014
1.057
A+
A-

A.İ.B.Ü Mengen Meslek Yüksekokulu Genç Aşçılar Topluluğu (GATO)’nun  düzenlemiş olduğu Mutfak Kariyeri adlı Söyleşi Cemal Türkan Konferans Salonunda gerçekleşti.

Söyleşiye EKS  Mutfak Akademisi Kurucusu Eyüp Kemal Sevinç, EKS Mutfak Akademisi Eğitmen Şefi Cengiz Kına, Sile Bıçak Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Sile  genç  aşçılarla buluşup tecrübelerini aktardılar. Söyleşide Eks Mutfak Akademi’si ders içerikleri, eğitimleri, kariyer planlaması ve Sile bıçak kuruluş serüveni ve Wüstof markası üzerine konuşuldu. Günün anısına öğrencilere EKS Mutfak Akdemisi ve Sile Bıçak tarafından hediyeler dağıtıldı ve genç aşçı adayları ile soru cevaplı yapılan Mutfak Kariyeri adlı Söyleşi tatlı sohbetler ile son buldu.

Söyleşinin ardından günün anısına Mengen Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nihal DOĞAN konuşmacılara plaket taktim etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.