A.İ.B.Ü Mengen Kampüsünde Mutfak Kariyeri Adlı ‘Söyleşi’ Düzenlendi..
A.İ.B.Ü Mengen Meslek Yüksekokulu Genç Aşçılar Topluluğu (GATO)’nun düzenlemiş olduğu Mutfak Kariyeri adlı Söyleşi Cemal Türkan Konferans Salonunda gerçekleşti.
Söyleşiye EKS Mutfak Akademisi Kurucusu Eyüp Kemal Sevinç, EKS Mutfak Akademisi Eğitmen Şefi Cengiz Kına, Sile Bıçak Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Sile genç aşçılarla buluşup tecrübelerini aktardılar. Söyleşide Eks Mutfak Akademi’si ders içerikleri, eğitimleri, kariyer planlaması ve Sile bıçak kuruluş serüveni ve Wüstof markası üzerine konuşuldu. Günün anısına öğrencilere EKS Mutfak Akdemisi ve Sile Bıçak tarafından hediyeler dağıtıldı ve genç aşçı adayları ile soru cevaplı yapılan Mutfak Kariyeri adlı Söyleşi tatlı sohbetler ile son buldu.
Söyleşinin ardından günün anısına Mengen Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nihal DOĞAN konuşmacılara plaket taktim etti.