Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Genç aşçıların kupa sevinci

21.02.2013
623
A+
A-

 

Antalya Altın Kep Yarışması’nda Genç Aşçılar kategorisinde ikincilik kupası ve 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda 20 ödül birden kazanan İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu’nu ziyaret etti.

İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmeni Ayhan Kural eşliğinde

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu’nu makamında ziyaret eden 11. ve 12.

sınıf öğrencileri Mehmet Cihan Yılmaz, Anıl Yenişen ve Onur Yardım, 23 Ocak’ta Antalya’da gerçekleştirilen Altın Kep Yarışması’nda kazandıkları ikincilik kupasının ve 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda elde ettikleri başarının sevincini Başkan Emin Semercioğlu ile paylaştı. Başkan Emin Semercioğlu’na bilgiler veren öğretmen Ayhan Kural, Antalya’da gerçekleştirilen Altın Kep Yarışması’nın 18-24 yaş grubunu kapsayan Genç Aşçılar kategorisinde öğrencilerinin yarıştıklarını ve öğrencilerin yanı sıra turizm sektöründe çalışmakta olan kişilerin de katılımıyla düzenlenen yarışmada okul öğrencilerinin büyük bir başarı elde ederek İlimize ikincilik kupasını kazandırdıklarını dile getirdi. Kural, 22 ülkeden çok sayıda yarışmacının katılımıyla İstanbul TÜYAP’ta yapılan 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda ise okullarının yine üstün bir başarı göstererek İlimize 3 gümüş, 10 bronz madalya ve 7 merit kazandırdıklarını kaydetti. Ayhan Kural ayrıca, 21 Şubat 2013 Perşembe günü yapılacak olan ödül töreni etkinliğine Emin Semercioğlu’nu davet etti.

 

Bolu’nun en önemli marka değerlerinden birisi olan aşçılık kültürümüzün bu genç ve başarılı öğrencilerin ellerinde gelecek nesillere taşınacağını söyleyen Emin Semercioğlu, elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencileri kutlayarak kendilerine her koşulda destek olmaya devam edeceklerini bildirdi ve İlimizi gururlandıran başarılarının artarak devamını diledi.

Köroğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.