Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli Ankara’da gerçekleştirilecek
Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı usta şeflerin yeni dönem okul-sektör işbirliği, Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli ile tekrar devam etmeye hazırlanıyor.
12 Mart 2015 tarihinde Ankara Kalaba Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yiyecek-içecek hizmetleri gıda bölümü öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşecek olan seminere konuşmacı olarak Şef Süleyman Cici, Şef Koray Türk ve Şef Satılmış Çeribaşı katılacak.
Gelecekte bu mesleği icra edecek öğrencilere aşçılık ve pastacılık mesleğini olmazsa olmazları ile günümüzde ve gelecekte karşılaşabileceği zorlukları,Türk mutfağının bilinmesi ve tanınması için gerekenleri ve okullarda eğitimini aldıkları mesleğin saha deneyimleri gibi konularda şefler bilgi verecek.
Food İn Life