Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli Ankara’da gerçekleştirilecek

Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli Ankara’da gerçekleştirilecek
25.02.2015
572
A+
A-

Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı usta şeflerin yeni dönem okul-sektör işbirliği, Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli ile tekrar devam etmeye hazırlanıyor.

12 Mart 2015 tarihinde Ankara Kalaba Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yiyecek-içecek hizmetleri gıda bölümü öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşecek olan seminere konuşmacı olarak Şef Süleyman Cici, Şef Koray Türk ve Şef Satılmış Çeribaşı katılacak.

Gelecekte bu mesleği icra edecek öğrencilere aşçılık ve pastacılık mesleğini olmazsa olmazları ile günümüzde ve gelecekte karşılaşabileceği zorlukları,Türk mutfağının bilinmesi ve tanınması için gerekenleri ve okullarda eğitimini aldıkları mesleğin saha deneyimleri gibi konularda şefler bilgi verecek.

Food İn Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.