Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mengen °C

(<)img src="https://placehold.it/120x600">
deneme kod arasında img'den önce ve en son (<)kapama işareti arasında boşluk olmayacak < img src="https://www.5banners.com/store/img/cms/00102.gif" >

Tavuk Etine Dikkat Edin!

24.07.2013
675
A+
A-

foto

Tavuklarda tespit edilen bakteriler, et tüketimi ile insanlara geçtiğinde bazı ilaçlar etkisiz hale geliyor.
Mutfak Haber’in haberine göre, Almanya’da kümeste yetiştirilen tavuların yüzde 90’ında antibiyotiğe karşı dayanıklı bakteriler bulundu. Kümeste yetiştirilen tavukların ortalama ömrü 39 gün olarak hesaplanıyor ve 10. günlerinde sağlıklı bile olsalar antibiyotik veriliyor. Tavuklara verilen bu antibiyotikler, tüketimden sonra insanlara geçebiliyor ve insanların kullandığı bazı ilaçları etkisiz hale getirebiliyor.

Kaynak:Food in Life

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.